Net 4mbit/512kbit spokojnie wystarcza do szarpania o sieci, chyba nie wiecie jak maly jest rzeczywisty potrzebny transfer danych podczas grania po sieci. O lagach czesto nie decyduje net tylko gra albo serwer.
Heh potrzebna jest 3 alternatywa ,bo obie gry stoją praktycznie w miejscu.
Też uważam, że to trochę mało... aczkolwiek w PESie najważniejsza jest prędkość wysyłania - przynajmniej takie wysnułem wnioski z własnego doświadczenia.
1mb wystarczy spokojnie. I najlepiej grać przez pesleague.pl. Tu są swoje chłopy i nie będzie takich sytuacji że uciekną z meczu itp.
Grałeś na pesleague bo ja specjalnie Cię nie widziałem? 1 mb to za mało żeby grać. Do tego najlepiej jak jest dobry komp który bez problemów dźwignie grę na medium. Jeśli gra przycina się offline to nie ma mowy o płynnym online.
Mam Orange Freedom 1mb gra ktoś na takim??W październiku chyba zwiększą do 2mb Jak za słaby to nie kupuje żadnego oryginała
I żadnego neta przez Wi-Fi. Tylko i wyłącznie kabel.
Ja mam router u siebie w pokoju i zarówno konsola jak i laptop chodzą na bezprzewodowym i nie ma żadnej różnicy czy jest kabel czy nie Ale prawdą jest, że konsola jest metr od routera
Wiadomo coś o patchu z Pesedit ?
Bezprzewodowy Modem Orange: Daj spokój lepiej go zmieniaj jak najszybciej na kabel albo coś innego ja pare dni temu już pytałem jak mogę przedwcześnie rozwiązać umowę z innymi wariatami z Play ;]
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Przecież Freedom to jest kabel Bez przewodowy to jest Freedom pro czy cos podobnego.