Autor Wątek: Wisła Kraków SA by Lewy23. Koniec kariery. Wracam w grudniu. ;]  (Przeczytany 89624 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sfx

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 20.06.2011r.
Odp: Wisła Kraków SA by Lewy23. Liga Europejska: Passa przerwana przez Olympiakos.
« Odpowiedź #240 dnia: Sierpień 08, 2011, 20:58:10 »
No i ktoś jednak zatrzymał Wisełkę, no cóż kiedyś musiało to się zdarzyć. Miałeś przewagę, ale jej nie wykorzystałeś kilka minut dobrej gry Olympiakosu i po Wiślę niestety.
Manchester United & Jagiellonia Białystok !

Offline Stevie

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 06.08.2011r.
  • Manchester United vs Arsenal 8:2
Odp: Wisła Kraków SA by Lewy23. Liga Europejska: Passa przerwana przez Olympiakos.
« Odpowiedź #241 dnia: Sierpień 08, 2011, 21:00:28 »
Szkoda porażki. Ale ważne że trzymasz jeszcze formę w grupie.

I mam pytanie, na jakim grasz patchu

hwdp w te wasze pache!!!!!!

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Autor wątku
  • Na forum od: 26.05.2009r.
« Odpowiedź #242 dnia: Sierpień 08, 2011, 21:10:12 »
Szkoda porażki. Ale ważne że trzymasz jeszcze formę w grupie.

I mam pytanie, na jakim grasz patchu
RSC Patch.

Offline Yascarr

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 28.06.2011r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #243 dnia: Sierpień 08, 2011, 21:15:46 »
No właśnie, ostrzegałem przed Olympiacosem, strasznie trudno gra się przeciwko nim. Masz jeszcze spore szanse by awansować, jak widać grupa jest bardzo wyrównana, każdy może wygrać z każdym...

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
« Odpowiedź #244 dnia: Sierpień 08, 2011, 21:27:40 »
Szkoda, że ni udało się podtrzymać passy, ale jak napisałeś w sporcie wiecznie wygrywać nie można.
Przeważałeś w pierwszej połowie, atakowałeś, lecz Pireus dobrze się bronił. W drugiej połowie zrobił dobrą akcję i trafił gola do pustej bramki. W meczu jeszcze próbowałeś wyrównać, lecz się nie udało.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 28.02.2011r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #245 dnia: Sierpień 08, 2011, 21:35:35 »
no niby taki sobie przeciwnik niby ze słabej grackiej ligi, ale potrafił wygrać w Krakowie z Wisłą. Olympiakos Pireus wykorzystał swoją akcję i anglik Derbyshire minął obronców, także Pareikę i posłał piłkę do pustej bramki.

Offline Amneschia

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 21.06.2011r.
« Odpowiedź #246 dnia: Sierpień 08, 2011, 21:41:01 »
Niestety nadszedł czas i na porażkę. Szkoda, bo u siebie i z ostatnią drużyną w grupie jak dla mnie Siena jest słabsza. Sytuacja  w grupie nadal tragiczna nie jest. Masz drugie miejsce i dwa mecze ze słabą Sieną i silnym Villarealem. Paljić nie poradził sobie dziś niestety na lewej stronie ale mając doświadczonego Rommedahla to się w sumie nie dziwię.

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.11.2009r.
« Odpowiedź #247 dnia: Sierpień 08, 2011, 21:43:27 »
Niestety passa została przerwana i to jeszcze w LE. Teraz po tej porażce robi się bardzo ciekawie w tabeli w dwóch ostatnich meczach w LE musisz zdobyć 4pkt a awans będzie twój.

Offline marcin1111151

• Reprezentant kraju
  • Na forum od: 14.08.2010r.
  • Hala Madrid!
« Odpowiedź #248 dnia: Sierpień 08, 2011, 21:46:28 »
Szkoda że przerwali CI twoją Passe. Było już tak pięknie. Musisz teraz uważać by nie spaść na 3 miejsce.

Pozdrowienia z Wejherowa :D
" border="0

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
« Odpowiedź #249 dnia: Sierpień 08, 2011, 22:12:07 »
Nie można cały czas grać bez porażki. Wiadome było, że w końcu się to stanie i przypadło to akurat na LE. Sytuacja w grupie bardzo ciekawa. Mam nadzieję, że wyjdziesz z niej obronną ręką i to Wisła zagra w kolejnej rundzie.

Offline Bambaryla

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 05.08.2011r.
  • You'll never walk alone
« Odpowiedź #250 dnia: Sierpień 08, 2011, 22:39:31 »
Ciekawa ta grupa 4 kolejki zagrane i nikt nie jest pewny awansu. Szkoda, że została przerwana seria.

Offline jackz

• Menadżer
  • Na forum od: 03.08.2009r.
« Odpowiedź #251 dnia: Sierpień 08, 2011, 22:42:10 »
szkoda przegranej w LE, ale olympiakos niestety jak narazie przewaza cie doswiadczeniem i zawodnikami, ktorych niestety ma troche solidniejszych. mam nadzieje ze i tak uda ci sie awansowac z grupy do dalszej fazy rozgrywek LE.

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Autor wątku
  • Na forum od: 26.05.2009r.
Wisła Kraków SA by Lewy23. Ekstraklasa: Biała Gwiazda znów lepsza od Kolejorza.
« Odpowiedź #252 dnia: Sierpień 08, 2011, 23:20:19 »
13. kolejka.
Wisła Kraków  3:1  Lech Poznań

47' Patryk Małecki, 50' Patryk Małecki, 70' Maor Melikson - 56' Marcin Kikut.
62' Michael Lamey (Wisła).

Biała Gwiazda znów lepsza od Kolejorza!
Podopieczni Roberta Maaskanta po raz kolejny udowodnili swoją wyższość nad klubem z Poznania. Dzisiejsze spotkanie było już trzecim pojedynkiem tych ekip w obecnym sezonie. Dwukrotnie zwyciężali Krakowianie, raz padł remis. Można więc pokusić się o stwierdzenie, że Wisła ma patent na Lecha. Duma Wielkopolski od początku mocno szarpnęła do przodu. W 15 minucie Jacek Kiełb trafił do siatki, lecz arbiter główny uznał, że pomocnik znajdował się na pozycji spalonej. Później gra nieco się wyrównała, ale obie ekipy nie potrafiły stworzyć ładnej, składnej akcji, stwarzającej jakieś zagrożenie pod bramką rywala. Pierwsza część gry stała na niskim poziomie i była całkowicie odmienna od poprzednich pojedynków tych drużyn. Sytuacja diametralnie odmieniła się po przerwie. Już 2 minuty po rozpoczęciu drugiej połowy do siatki trafił Małecki. Fantastycznym dograniem popisał się Melikson, a Patryk tylko dołożył nogę i wyprowadził czerwono-białych na prowadzenie. Bramka, która padła 180 sekund później także była dziełem tej dwójki. Z dystansu huknął Izraelczyk, Kotorowski "wypluł" piłkę przed siebie, co sprytnie wykorzystał "Mały". W 56 minucie kontaktowego gola dla Lechitów zdobył Marcin Kikut. Obrońca przedarł się prawą stroną i mocnym strzałem w długi róg pokonał Pareikę. Ostatnie słowo należało jednak do Wisły. Rezerwowy Dudu Biton dośrodkował wprost na głowę Meliksona, a ten nie pomylił się z 7 metra i ustalił wynik spotkania. W 87 minucie gości pogrążyć mógł Gervasio Núñez, lecz strzał Argentyńskiego pomocnika zatrzymał się na słupku. Po bezbarwnych pierwszych 45 minutach, gracze znów zafundowali nam kapitalne widowisko!

Pochwały: Maor Melikson, Patryk Małecki.
Nagana: nikt.

Offline marcin1111151

• Reprezentant kraju
  • Na forum od: 14.08.2010r.
  • Hala Madrid!
Odp: Wisła Kraków SA by Lewy23. Ekstraklasa: Biała Gwiazda znów lepsza od Kolejorza!
« Odpowiedź #253 dnia: Sierpień 08, 2011, 23:27:48 »
Wisła ponownie wygrywa z Lechem. 7 punktów przewagi to sporo. Musiałbyś przegrać teraz co najmniej 3 mecze by spaść jeszczę na 2 pozycję ;) A jak na razie to w lidze Same wygrane oraz jeden remis :)
" border="0

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 28.02.2011r.
  • Gram w: ...
Odp: Wisła Kraków SA by Lewy23. Ekstraklasa: Biała Gwiazda znów lepsza od Kolejorza!
« Odpowiedź #254 dnia: Sierpień 08, 2011, 23:31:29 »
no wygrałeś z Kolejorzem i masz teraz siedem punktów przewagi an Lecehm. Można po cichu mówić o Mistrzostwie Polski, jeżeli nie przydarzy ci się żadna wpadka ;) dobry mecz Małeckiego  :)

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #255 dnia: Sierpień 08, 2011, 23:38:49 »
Grecy się wam postawili i przerwali waszą niesamowitą passę. Chyba Lewy umiesz grać z Kolejorzem jak mało kto. 3 mecze 3 wygrane. Wasz zespół będzie się Bakero po nocach śnić. Szybko wróciliście do równowagi po wpadce z Olympiacosem.

Offline jackz

• Menadżer
  • Na forum od: 03.08.2009r.
« Odpowiedź #256 dnia: Sierpień 09, 2011, 00:06:09 »
no i znowu wysoka wygrana na poznanskim lechem, takie wyniki tylko ciesza moje oko, bo jako jestem fanem slaska, to i wisle darze duzym szacunkiem i wierze w ich sukcesy zawsze.

Offline Maczeta

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 29.04.2011r.
« Odpowiedź #257 dnia: Sierpień 09, 2011, 00:09:55 »
nie wiem czy tylko u mnie ale polskich znaków nie czyta.

Dobra wygrana zasługą gry Małeckiego. gdy było 2-1 wbiłeś im gwóźdź do trumny. Melikson błyszczy
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
QPR by Maczeta

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #258 dnia: Sierpień 09, 2011, 00:43:19 »
Karcisz tego Lecha notorycznie :). I dobrze z nimi tak trzeba :D. Od początku Lech was przycisnął i nawet zdobył gola ale był spalony. Kto wie co by się działo później gdyby on był zdobyty prawidłowo ;)? Po przerwie duet Małecki-Melikson rozpracował defensywę Kolejorza i miałeś idealny wynik ;). Brawo za kolejną wygraną nad tym zespołem.

PS. U mnie czyta polskie znaki.

Super_Mario

• Gość
« Odpowiedź #259 dnia: Sierpień 09, 2011, 06:44:49 »
Szkoda porażki z Olympiakosem. Mecz był w miarę wyrównany, a sądząc po liczbie strzałów, sytuacji WAm nie brakowało. Pewnie zawiodła skuteczność. Niestety w końcówce meczu poszła wrzutka do Derby'ego i Anglik pokonał Pareikę.

Mecz (kolejny) z Lechem to koncertowa gra duetu Melikson-Małecki. Tak jak piszesz, chyba macie patent na Lecha jak ja na Manchester City :D Pierwsza połowa bezbarwna, ale w drugiej połowie uaktywnił się duet M-M i było 2:0. Ten kontaktowy gol Kikuta musiał być ładny :) Widzę, że dajesz szansę gry Dudu i bardzo dobrze :) Zaliczył asystę, ale strzelać też umie (wiem, bo grałem Wisłą jak mi działał PES 2011 :) ). Szkoda tego słupka w samej końcówce i mogło być 4:1.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #259 dnia: Sierpień 09, 2011, 06:44:49 »