Co działa również w stronę negatywną. Nie ma różnicy pomiędzy pionkiem ze słabego klubu a Ronaldo/Messim, no może jedno, Ci dwaj będą mieć Speed Merchant
Też narzekam na odbiór piłki, można go wyćwiczyć bo wychodzi mi coraz lepiej, ale jest troszkę przesadzony. Zawodnik z overall'em 70 przechodzi często (za często?) gracza tak klasowego jak Vidic/Ferdinant et cetera. Co mnie również urzekło? Podania. Pierwsze wrażenie fajne, ale w miarę upływu czasu, a nawet meczu stawały się one męczące. Piłka się toczy, wychodząc z kontratakiem, a przy tym nadzieją na szybkie przedostanie się pod bramkę rywala muszę czekać aż piłka się dotoczy, nie ważne wysunięcie czy już nie daj boże podanie do nogi. Dla mnie to jest za wolne, szczególnie przy mojej grze ( w PES 11 na 10 minut w meczu mam średnio 180 podań). Do tego strzały z dystansu, za często wpadają do bramki. Ciężko jest przedostać się pod bramkę rywala co jest chyba dobre, ale co również nie dziwi przy autobusie komputera na 20 metrze Wypowiem się również na temat karnych, dokładniej ich obron, bo strzelać jeszcze nie strzelałem. Miałem już 6 karnych (cholera jak?
Skoro w PES 11 mam 1 na 30 meczy) i w każdym była jedna reguła. Mianowicie prawonożny zawodnik uderzał w prawą stronę z jego perspektywy, natomiast lewonożny zawodnik w lewą stronę. To tylko moja opinia i pozostaje mi (nam) czekać na to, że Konami posłucha moich wewnętrznych próśb i to poprawi tak aby to Irius był najbardziej zadowolony.
Komu się chciało to przeczytać jest fajny.