A ty jesteś normalny ? Bo wydaję mi się, że nie... osoby noname ?? Co to **** miało znaczyć ? Mam imię tak samo jak każdy na świecie, noname to może być np zasilacz mądrusiu, następnym razem nie pisz nic i się nie błaźnij.A na gwałt to potrzebna jest tobie być może pigułka, najlepiej taka która wymazuje u ciebie dziwną zaślepioną miłość do PESA.Konami zajmuje się pierdołami, zamiast ważnymi rzeczami, odwrotnie robi EA i przez to nie będę się rozkoszował taką otoczką jak w PESIE itp Pozdro dla ciebie
Proponuje tak fanboyu fify. Usuń konto i daj nam się pocieszyć grą dla dorosłych, a nie jakąś grą na poziomie amator, jaką jest fifa. Tak wogóle mówiłeś że nie jesteś fanem fify, a tak dzielnie ją bronisz... Filmiki, oglądaliśmy, niezły ubaw był. Weź sobie apap, on nie otumania i połż się spac ;P
dobrze że taka bzdurną gatką osoby noname nikt się nie przejmuje ;] chłopie jak masz problemy ze wzrokiem i porównujesz gre do PES2009 to wizyta u okulisty potrzebna Ci i to na gwałt!!
Hehe dokładnie
Coś od mojej osoby. Zagrałem 2 mecze. Nie powiem że ,,WoW Kings Is Beck" itd. itd., bo tak na prawdę nie jest. Znalazły się rzeczy które już dawno powinny się w tej grze znaleźć, z drugiej bądź strony cieszy fakt, że Konami od Pes 2011 skończyło z ,,odgrzewaniem" kotletów, a wzięło się za poprawianie tej gry
Dobra, co na +
- Bardzo mądra gra obrońców, Pes nie przypomina już arcadówki, gdzie w Pes-ie 2011 podałem piłkę do najlepszego napastnika i mijałem wszystkich jak tyczki. jak bywałem przy linii bocznej to mogłem zakręcić w pole karne, minąć jeszcze jednego obrońce i podać sobie do piłkarza który został w sytuacji ,,sam na sam". Mogę wszystkim aktualnym pobieraczom Pesa powiedzieć że nie ma takich głupich wręcz sytuacji.
- Fajne siatki. Ktoś inny powie ,,Aaa ta fizyka, aaaa ona się za mało wygina". Wystarczy powiedzieć ,,nareszcie". Siatki nie są najważniejszym aspektem gry, ale na pewno zwisające sznurki drażnią oczy.
- Nareszcie, normalna zmiana zawodnika. Możesz zmienić playera, nie musząc po kolei ,,obskakując" pół teamu.
- Dodatkowy + co do zmiany zawodnika, który już opowiedział nam es_sabbi. Mianowicie, w obronie już nie zastaniemy sytuacji, że środkowym obrońcą gonimy do skrzydła, aby ,,wybrać" piłkę przeciwnikowi, a w rezultacie zostaje on ,,sam na sam" z bramkarzem
- Tryb treningu...Coś niesamowitego. W pełnej wersji jak zostaną odblokowane wszystkie opcje treningu, to będzie niesamowita zabawa
- Sędziowie. Pomyślałem sobie ,,Wejdę sobie O Shea od tyłu w nogę rywala i zobaczymy, pewnie żółta... Sędzia od razu wyrzucił mnie z boiska
- Ostatnie, to nie muszę się rozspisywać. Otoczka meczu
A co na minus ?
- Na pewno bramkarz rodem z Pes 2011, na szczęście żeby się do niego dostać, to trzeba się natrudzić w przedostaniu się przez obronę
To na tyle po zagraniu 3 meczy i 30 minut treningu