Teraz to spam na maksa na forum, w każdym temacie co innego.
Demo wyszło ok. Podwiesić temat i zamknąć (all posty wykasować - dodać linki do dema).
Zbędne tematy wywalić (praktycznie wszystkie).
Przydał by się Temat z opisem dla DATA PROFILE. Nie wszystko (ale większość) jest jasne i nie wiadomo czego się tyczy.
Tematem dla spamu jest wątek dyskusyjny, podwieszony.
Tak to powinno mniej więcej wyglądać. Ale widać nikt nie ogarnia tego działu ---
Wracając do Dema (jestem po 4 meczach, nie ma czasu na więcej), mecze rozgrywa się przyjemnie, chce się zagrać ponowny mecz (nie jak w pes2011 max 2 mecze).
Zmiany w ustawieniach przedmeczowych trochę inne.
Wyświetlanie statystyk graczy, lekko razi (można by to zrobić trochę lepiej, czytelniej).
Powtórki po strzeleniu gola (i nie tylko) są rewelacyjne, zwłaszcza pierwsze ujęcie jak kamera rusza się (najlepszy pomysł Konami).
Zmiana zawodnika nareszcie poprawnie zrobiona (czasami można mieć zastrzeżenia że nie chce przełączyć na tego co chcę - prawdopodobnie taki był zamysł konami).
Bramkarze nie są źli, czasami wywalą piłkę prosto przed siebie (np. piąstkując) zamiast w gore bądź w bok. Nie można winić ich za [cenzura], w realu wiele takich jak w pes'ie pada.
Animacje w walce o piłkę, zderzeń, bramkarzy, ruchów, zwrotów itd. są dobre.
Fizyka piłki zmieniona. Tak samo wyważona siła podania w końcu.
Cały mecz jest dynamiczny.
Niestety musiałem grac na prędkości gry +2, na 0 za wolno idzie.
Gra szybciej się uruchamia, przejścia miedzy menu, ustawieniami itd, są szybsze.
Zaskoczeniem była spora ilość języków....
Pisane na momencie wiec tyle chyba na razie starczy.