Witam serdecznie, jako ze niedawno wstałem po nocce, to dopiero teraz miałem zaszczyt przetestowac nowego PES 2012. Jakie wrażenia:
Pierwsze odpalenie gry, widze znajome menu, usmiech na twarzy, jako ze lubie mój JUVE, to wybrałem AC Milan do rozegrania pierwszego meczu, a z kim? Jako przeciwnika wziąłem MU, bo czesto gram z kolegą co gra tą druzyną, wchodze w opcje, oczywiscie zmieniam na Top Player.
Wchodze w tatkykę, wszystko jakby podobne, ale widze rodzaje takty 1,2,3,4 hmm, ustawiam druzynke ale tylko zmieniłem piłkarzy.
Wreszcie odpalam mecz. Acha dodam ze w settings dałem FUll detale i ta samo rozdziałek co w PES 11. Rozpoczynam mecz, znowu usmiech na twarzy, gra w ogole nie przycina na FULL detalach jak miało to miejsce w 2011 pod polem karnym, zyczby zrobili ją pod katem grafy GF? Mój sprzęt to laptom na pokładzie z GF 9600 GT, ucieszyłem się bardzo, bo w 2011 grałem na medium, chociaz nie zwracam jakiejs szczegolnej uwagi na grafike, ale + dla Konami.
Jak grają zawodnicy, sa bardziej zwrotni i szybko reaguja na przyciski PADa, super.
Ibrahimowic juz nie ejst taki super mocny zawodnik, chłopaki z MU dosc łatwo odbierali mu piłke, znowu wielki usmiech na twarzy. Pierwsza bramka dla MU, graja bardzo madrze, chyba lepsze AI niz w 2011. ale po lekkim przyzwyczajeniu dosc szybko odpowiedziałem bramką na 1:1.
Po chwili dostaje faula na polu karnym, o mam okazje wykonac karnego, znowu usmiech na twarzy. Pasek strzału widac, super..... strzał i gool !! 2:1 prowadzę.
Jednak czerwone diabły zaczeli ostro cisnąc, ale udało mi sie bronic do ostatniej minuty spotkania. Zaliczyłem nawet jeszcze słupek.
CO mogę powiedziec, PES 2012 kupuję jak najszybciej, jest po prostu genilny. Nawet zagrając tylko 1 mecz moge to powiedziec z czystym sumieniem.
Pozdrawiam i czekam na 1 wyzwnako u was na portalu
Czesc.