Oglądnąłem mecz z Arsenalem - moje spostrzeżenia:
Tak naprawdę, to po kilku sekundach miałem wyłączyć, ale usłyszałem polski komentarz
Na początku nie zczaiłem, że to Twój - zmienił Ci się głos, stał się taki poważny... Naprawdę lepiej się Ciebie słucha niż w projektach do 12tki i 13tki, ale nadal mnie strasznie zraża, gdy dochodzi do groźnych sytuacji i podnosisz głos... W trakcie rozgrywania piłki w obronie, czy to środku bardzo dobrze się to ogląda z Twoim komentem, ale w bramkowych sytuacjach muszę ściszać głośniki...
Wiem, że chodzi o emocje, ale u tych profesjonalnych komentatorów to jakoś inaczej wygląda, a Ty masz jakieś zadatki na nich... Plus te sformułowania: "piłeczka", "no dobra", "odchyły"
i ostatnie zdanie 1 połowy- "wracamy za kilka sekund". Do tego kursor myszki drażnił
I myślę, że lepiej jakbyś skroił filmik i dawał najciekawsze fragmenty z meczu, bo ludzie są tacy, że nie poświęcą tych 20 minut i nie oglądną...
I nie, żeby mi się nie podobało, bo ta forma strony Boro + to, że dajesz swój komentarz robi tą karierę wyjątkową...