ZAPISY
Zmiany w Wiśle oraz Poloni,managerowie zwolnieni z pracy!!
Są pierwsze ofiary nowego sezonu.Właścicielowi Wisły skończyła sie cierpliwosc i z posadą po trzech latach pożegnał sie Majster.
"Drużyna pod jego wodzą nie zdobyła żadnego trofeum oraz ani razu nie awansowała do fazy grupowej Ligi Europejskiej,co jak na nasz klub jest bardzo słabym osiągnieciem.Przyznaje że decydującym czynnikiem była porażka w finale Remes Cup który przegraliśmy aż 1:4."
Tak samo nie wytrzymał Wojciechowski który wyłożył w okienku zimowym dodatkowe 4mln Euro na transfery,które praktycznie nie przyniosły efektów..."Jestem niezadowolony z managera i dlatego postanowiłem go zmienic,mieliśmy walczyc o europejskie puchary a skonczyło sie w środku tabeli,jest to wynik nie do zaakceptowania"
Wolne drużyny na nowy sezon 2014/2015
Managerowie którzy biorą aktualnie udział w grze jedynie potwierdzają mi na PW swój udział do soboty godz 10.00!!
Managerowie którzy zostali zwolnieni także mogą wziąsc wolną drużyne i dalej z nami grac!!
Wisła Kraków - aby otrzymac posadę nie wystarczy sie zapisac ,podania na prowadzenie Wisły przyjmuje tylko na PW !! Managerowie którzy mają klub i chcieli by przejsc do Wisły także mogą wysłac mi wiadomosc!! Nowego managera Wisły poznamy w Sobote!!!
Zagłębie Lubin
Aby objąc pozostałe drużyny wystarczy sie zapisac używając wzoru,zapisy będa trwały do soboty godz.10.00:
Nick:
Drużyna:
GG: