Dział Ogólny > PES 2012
Strzały w pes 2012
topek:
Tak tylko trzeba zauważyć, że pare lat temu to FIFA wszystko zgapiała od PESa. To fakt.
A co do strzałów no ja mam niedosyt, strzały są zbyt lekkie moim zdaniem ...w 2010 całkiem dobre były ...dało się nieźle uderzyć...
mam nadzieje, że w finalnej wersji trochę je wzmocnią :)
mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoim zdaniem jeśli chodzi o strzały są dużo gorsze niż w 11 to samo z podaniami prostopadłymi pewnie dużo osób teraz napisze że co ty piszesz itp ale to tylko moje zdanie. Seria PES zbliża się coraz bardziej do Fify
--- Koniec cytatu ---
glupota roku :D
W 11 balony lataly, a ten mowi, ze lepsze byly, haha :D
Artur 7:
No tak, strzały w 11 z 15-20-25 metra obierały nieraz taką trajektorię, że zaraz po uderzeniu były na wysokości drugiej trybuny. Nie rozumiem was ludzie, strzały w 12 są poprawione i bardzo dobre. Można uderzyć soczyście i mocno. A ten ziom co piszę, że podania prostopadłe też są gorsze, to niech mi powie, czy w 12 obrońcy też stoją jak tyczki i nie mają zamiaru nic zrobić z prostopadłym podaniem adresowanym do napastnika. No, chyba że wolisz iść na łatwiznę.
Przemo1994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEglupota roku :D
W 11 balony lataly, a ten mowi, ze lepsze byly, haha :D
--- Koniec cytatu ---
Chyba cie pogrzalo, jak mi sie 3-4 razy udalo z polowy strzelic bramke bo tak rypnalem, tylko ,ze dobrym zawodnikiem , po prostu zaczalem mecz i od razu strzal i gol z polowy 45 m ~ albo 50 nawet, tak samo wczoraj gralem z 6 meczy i z 6-8 bramke zdobylem z dystansu strzelajac poteznie, bombe, w Pesie 12 brakuje tego ...
adrianmlawa:
OK obroncy nie stoją w miejscu ale podania prostopadłe są jak w Fifie 11 czyli jak dla mnie kitowe. Wiedziałem że się na mnie rzucicie ale takie jest moje zdanie. A co w meczu może takich strzałów w trybuny niema??? Tutaj strzały są nijakie każdy wygląda tak samo. Jak byś nie ustawił paska strzału bardzo podobnie ci strzeli
Nawigacja
[#] Następna strona