Dział Ogólny > PES 2012

Strzały w pes 2012

<< < (6/12) > >>

dodo997:
dla mnie strzaly sa duzo lepsze bo w 11 mozna bylo walic rakiety kazdym zawodnikiem i to nie bylo zbyt realistyczne,a tu zeby oddac mocny i dokladny strzal to trzeba miec miejsce i sobie go przygotowac.minus jest taki ze nie mozna juz tak przymierzyc jak w 10 czy 11 i czasami strzaly sa jak we fifie (mierzysz po dlugim a strzal na krotki:/) miejmy nadzieje ze to sie poprawi

PortoFan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak tylko trzeba zauważyć, że pare lat temu to FIFA wszystko zgapiała od PESa. To fakt.

--- Koniec cytatu ---
co zgapiała?

topek:
Wszystko co dobre :) ruchy, podania , strzały itp no zobacz stare fify ...ja tak to widze...

Risto-pl:
nie no bez jaj gra jest lepiej zrobiona  przynajmniej nie ma tych potykających się zawodników  jak to ma miejsce w 11 lekkie zwarcie potyka się i staje  >:( to był najgorszy błąd twórców gry pes2011

keny02:
Strzaly opanowalem, zalezy to jednak od goscia i jego um itp. mi sie ten gameplay podboa jest duzo lepszy od pes 2011 a fife raczej i tak nie kupi nawet chyba nie sciagne ja od 2005 gram tylko w pes wedlug mnie to jest najlepsza gra pilkarska ale to tylko moje zdanie.
Szkoda ze nie nagrywalem ostatni mecz w pes 2012 gralem porto vs milan pyklem taka bramke z hulkiem z 30 m od supeczka ale jedno mnie ucieszylo ze bardzo realistycznie ta bramka padla :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej