Dział Ogólny > PES 2012
Strzały w pes 2012
KaMiloS2521:
Witam jestem nowy więc dodam że w PESA gram od wersji 6 czyli jakieś 6 lat....nie jestem fanem Fify!!!ostatnio w fife grałem 2007 i uważam że fifa jest sztuczne i beznadziejna!!!(tak żeby nie było że lubie fifę)
Odnośnie nowego Pesa mam mieszane uczucia...zacznę od wymagań sprzętowych gdzie jest ok chodzi tak samo jak poprzedni i to duży plus... klimat na stadionie tzn. radość kibiców po strzeleniu gola i jak idą akcję ofensywne...kibice wyglądają jak ludzie a nie jak emo!!! genialne podania prostopadłe na dojście...ładna grafika zawodników stadionów, trawy bramek i genialne siatki na takie czekałem są genialne...zwinność zawodników na bardzo duży plus, bieg na plus, po faulu zawodnicy o wiele lepiej się przewracają, mozliwość zmiany zawodnika przy rożnym i piątce na konkretnego i posłanie podania do niego idealnie gdzie chcemy...lepsza gra obrońców...szybkie tempo gry...lepsza gra bramkarzy wyjścia z bramki itp...o niebo lepsze loby...to na plus
Minusy...jakis taki rozmazany obraz raczej jakby za mgła grali...lekkie przycinki zawodników mi całek animacji gry na sekundę ale w pes 2011 tego nie miałem....mało zwodów i dryblingów znam tylko dwa może jest więcej ale nie wiem...no i strzały w pes 2010 i 2006 to były bomby czuło się tą moc jak sie strzelało a tutaj no leci ta piłka ale jakos tak bez mocy i wogóle...wślizgi są beznadziejne i chyba konami juz tego nie poprawi nigdy....
Ogólnie super gra lepsza niż 2011 lepsza o niebo od fify ale brakuje czegoś nie wiem klimatu paru szczegółów zeby była dobra a tak jest mały nie dosyt
Pozdrawiam
bumacz:
KaMiloS2521 - takie bomby da się zrobić tylko trzeba trafić na odpowiedniego zawodnika i dobrą sytuację . Wiem sam , bo nie raz zdarzało się ,że napastnik z takiej ładnej piłki wyczyniał cuda i piłka poleciała jak by ją lekko popchnął . To wszystko zależy od wielu czynników ; )
KaMiloS2521:
Możliwe nie mówię że nie...a to dopiero 80% kodu więc jeszcze mają miesiąc żeby coś poprawić gra o wiele lepsza niż 2011 a fifę bije na głowę...dziwne jest że gra prowadzona jest tak jakby za małą mgła wy też tak macie????ale mam nadzieję poprawią to...
Drufie pytanie jak w pes mozna robić zwody i obrót z piłką 360 stopni wczoraj komputer tak zrobił ja nie potrafie wie ktoś??????
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmało zwodów i dryblingów znam tylko dwa może jest więcej ale nie wiem..
--- Koniec cytatu ---
Jest wiele zwodów poszukaj ;]
KaMiloS2521:
rozumiem a gdzie mam znaleśc te tricki?????????
podajcie jakiego linka itp...
za miesiąc będzie juz full więc trzeba czekac na kuriera
Nawigacja
[#] Następna strona