Dział Ogólny > PES 2012

Strzały w pes 2012

<< < (7/12) > >>

pes666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeśli chcesz odebrać piłkę musisz się tego nauczyć. Nie wystarczy wcisnąć określony przycisk i zabierasz piłkę. Albo odbierze czysto albo granicami faulu. W piłce realnej nie zabiera się piłek od tak. Zazwyczaj na granicy faulu albo po złym podaniu, rozegraniu akcji.

Tak samo jest w pes'ie. Jest masa możliwości na odbiór piłeczki (jeden z przykładowych to: X + strzałka w przeciwną stronę, ewentualnie do tego dodać R2).

Strzały zależne są od pozycji zawodnika, jego statystyk, ułożenia do strzału, siły strzału (jaką mu dasz), czy nikt mu nie przeszkadza, czy jest na pełnym biegu lub z miejsca strzela itd.

Sędziowie stosują przywileje (w tym przypadku prawdopodobnie w ułamku sec. cpu określa/oblicza czy był faul, spalony itd.)

Więc nie wiem na cholerę spamujecie o byle co....
Człowiek chce wejść na forum poczytać (od czasu do czasu), coś nowego (niestety ale nie ma), godnego uwagi, a jedyne co dostrzega to podnieta wygrania z top player bądź na odwrót i narzekanie na realizm gry który i tak jest nawet dobry ale daleki prawie ideałowi.

--- Koniec cytatu ---
100% racji, a na dodatek wyłączcie sobie te wszystkie asysty podań, strzałów itd. ... i czerpcie pełną przyjemność z gry. Proponuje Top Player. Przeciwnik ACM ... Lepszy produkt niż PES11 teraz jestem w stanie kupić pesa i nie patrzeć na fifię wreszcie z tęsknotą.

Nederland:
Wyłączenie asyst nie zmienia prawie nic, czy po prostu jestem bardziej zajebisty niż myślałem i tylko ja nie odczuwam większej różnicy?

Artur 7:
Chyba nie, bo ja przy podaniach czuję różnicę - podam za lekko albo za mocno, podanie nie dojdzie muszę wyczuć je odpowiednio. Za to reszty wył. asyst też nie odczuwam

Warmlotek1:
Wszystkie obecne mankamenty da się zdzierżyć są mniejsze większe niedociągnięcia, ale bramkarze zawalają nam ciężko wypracowane mecze takie [cenzura] puszczają że to o pomste do nieba woła.

Trzęsę się na każdy strzał przeciwnika bo ten głab broni jakby grał w 3 lidze okręgowej muszą ich poprawić bo to będzie wypaczać wyniki spotkań i będą wyniki hokejowe...

bumacz:
Przyznam racje , często ciężko pracuje ,żeby zdobyć bramkę , non stop atakuje i wystarczy jedna , nawet nie koniecznie groźna akcja przeciwnika , banalny strzał ,a bramer nawet się nie ruszy - piłka przelatuje mu koło nóg ... Zauważyłem też ,że w przeciwieństwie do poprzedniej części bramkarze są niezwykle nieskuteczni gdy wyjdą przy akcji 1vs.1 w kierunku przeciwnika . W "11" to często kończyło się przejęciem lub chociaż wybiciem piłki przez bramkarza , jednak teraz są oni na tyle tępi ,że zanim się zorientują ,że zawodnik ich minął to już stracę bramkę .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej