Cześć. Trener Wenger mi zaufał i grałem od pierwszych minut ale jak to się skończyło to opiszę wam niżej.
7 kolejka Premier League
To był na prawdę dobry mecz w moim wykonaniu. Najlepszy jak dotąd zagrany w lidze. Pierwszy raz wyszedłem w wyjściowym składzie i czułem, że jeżeli chce dalej grać od pierwszych minut muszę pokazać się z dobrej strony. Pierwsza nasza akcja powinna zakończyć się golem i moją asystą. Wypuściłem w uliczkę Wilshera a ten nie trafił nawet w bramkę w sytuacji sam na sam na trzecim metrze. Nie podłamało mnie to i nadal się starałem ale nawet gdy już podawałem na wolne pole moi koledzy nie potrafili jakoś wykorzystać tych szans. Do szatni schodziliśmy z wynikiem 0:0, który nas nie zadowalał. Po zmianie stron dostaliśmy cios po którym już nie wstaliśmy. Partnerzy z obrony nie upilnowali K. Walkera i skończyło się to golem. Nie pomógł Almunia i wtedy się zdenerwowałem i chciałem za wszelką cenę byśmy doprowadzili szybko do wyrównania to znów wrócimy na dobre tory. Nic z tego. Czas upływał a nam już mniej wychodziło. W 70 minucie zszedłem z boiska mimo wyniku wiedziałem, że zagrałem dobrze. Nam niestety nie udało się strzelić chociaż gola. Dostałem notę 7.0 i była to najwyższa nota z mojego zespołu.
Bramki K. Walker (Downing) 1:0 49'
Pozycja w lidze: 9 (11 punktów)
Moja ocena: 7.0 (70 minut na boisku)
Po tym meczu mieliśmy mecz w pucharze FA z Tottenhamem ale trener nawet mnie nie powołał, efekt porażka i odpadnięcie.
8 kolejka Premier League
Do tego spotkania aż nie chce się wracać bo tak słabo jeszcze nie zagraliśmy a ja też się nie popisałem. Graliśmy u siebie a mimo to wypadliśmy dużo gorzej od Wigan. Ja znów wybiegłem od pierwszych minut ale współpraca z kolegami nie układała się po mojej myśli. Przez 69 minut uderzyłem na bramkę tylko raz. To chyba obrazuje przebieg mojej gry jak i całego zespołu. Wigan zdobyli gola po szybkiej kontrze w 21 minucie. Jordi Gomez zagrał długie prostopadłe podanie do Rodallegi a ten strzelił obok Almunii i tak skończył się mój występ. Teraz będę musiał znów dobrze zagrać by zasłużyć na grę od pierwszych minut.
Bramki Rodallega (Jordi Gomez) 0:1 21'
Pozycja w lidze: 11 (11 punktów)
Moja ocena: 5.5 (69 minut na boisku)
Po tych słabych występach dostałem powołanie do kadry Ghany i wiem, że zagramy dobrze. Rywalem jest Honduras i być może po meczu z nimi będę w formie i zaprezentuje się trenerowi kadry jak i
Arsenalu z dobrej strony. Trzymajcie kciuki.