Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale

PES 2012 - Toturial Trików by Maremas

<< < (7/9) > >>

Artur 7:
dokładnie to powiedz od początku o co Ci dokładnie chodzi bo ja juz sie pogubiłem... :)

krzysztof:
chodzi dokladnie o gre na manual tak jak to jest w tym filmiku na poprzedniej stronie

Artur 7:
wiec chodzi Ci o reczna kontrole na 2 zawodnikiem - czym grasz

r.a.j.a.n:
@krzysztof
A może samo sterowanie piłkarzem masz poprzestawiane. Ja gram na LS+KRZYŻAK, a Ty jak masz?
1) LS
2) LS+KRZYŻAK
3) KRZYŻAK (to raczej nie, ale podałem)

A przycisk w prawym analogu Ci działa? dobrze masz ustawione sterowanie w settings.exe?

EDIT:
@Down, no nie do końca Pkotu, nie musisz mieć wciśniętego analoga cały czas, nie możesz go po prostu puścić i zostawić w "punkcie zero". Już się spierałem w tym kontekście z Artur 7, który ostatecznie przyznał mi rację ;)

Pkotu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno i wciskam i dalej nic zwykle podanie na dobieg mam moze napisz co dokladnie trzeba miec ustawione w opcjach bo mam tak pass support - manual,team mate control - manual,cursor change - semi-asistet

--- Koniec cytatu ---
musisz wcisnąć i trzymać wciśnięte.. tj nie to, że raz wciskasz, a potem prawym analogiem obracasz.. tylko wciśniętym cały czas już operujesz, tj np kierujesz go w górę(lub w kierunek ,gdzie znajduje się zawodnik) i potem kierujesz do przodu żeby biegł...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej