Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Pierwsza łatka 1.01 do PES 2012!!!

<< < (3/29) > >>

Lukaszeq:
Nie zgodzę się z przedmówcami. Bramkarze faktycznie bronią lepiej, przynajmniej ja na tym patchu żadnej [cenzura] nie straciłem i nie strzeliłem. Ale strzały nadal wychodzą mi mocne i ładne więc to może po prostu zależy od tego jak strzelaliście w tych meczach? ;) REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Mam pytanie. Dlaczego informujecie o takich rzeczach skoro będziemy mieć grę dopiero po 14 października ? Nie rozumiem tego.

Z kolei pytanie z innej beczki. Rozumiem, że Ci gracze którzy kupili grę w innych krajach mogą grać już online ?

--- Koniec cytatu ---
Chociaż by właśnie dlatego że może ktoś sobie kupił wersję niemiecką? ;) Tak online jest już dostępny.

daniel82:
hhehe, wychodzi gra i do razu łatka, czyli wiadomo, że gówno nie gra, jak zawsze zresztą...

Ukassiu:
właśnie przeciwnie, gra jest bardzo dobra, a patch jeszcze ja ulepsza.

mateuszcwks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwłaśnie przeciwnie, gra jest bardzo dobra, a patch jeszcze ja ulepsza.

--- Koniec cytatu ---

zgadzam się w całek okazałości:) Jeszcze poczekajmy na DLC:) Konami przynajmniej naprawia błędy, a nie to co EA wyda grę która chodzi połowie ludzi co kupili ja i zadowoleni(oczywiście fifa 12 tez fajna tylko co z tego jak tnie mimo to ze PC spełnia wymagania)

rejcik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie zgodzę się z przedmówcami. Bramkarze faktycznie bronią lepiej, przynajmniej ja na tym patchu żadnej [cenzura] nie straciłem i nie strzeliłem. Ale strzały nadal wychodzą mi mocne i ładne więc to może po prostu zależy od tego jak strzelaliście w tych meczach? ;) Chociaż by właśnie dlatego że może ktoś sobie kupił wersję niemiecką? ;) Tak online jest już dostępny.

--- Koniec cytatu ---

to ciekawe jak strzelasz , różnica jest duża w strzałach już po 1meczu ją zauważyłem kiedy to żaden strzał zza pola karnego nie był groźny dla bramkarza ,  na wersji 1,00 strzelałem gole zza pola karnego dość często , ładne okienka wchodziły , oczywiście nie każdym piłkarzem ale biton z wisły np dawał radę , a teraz każdy strzał z daleka albo lekko leci albo niecelnie choć bardzo rzadko bywają wyjątki , tak czy siak znów bardziej się opłaca próbować wbić na pole karne i strzelić z najbliższej odległości niż próbować z daleka , moim zdaniem konami poszło na łatwizne , osłabili strzały żeby łatwiej było poprawić skopanych bramkarzy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej