Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Pierwsza łatka 1.01 do PES 2012!!!
rzepek1:
Poza tym coś ten patch jeszcze poprawia ? Na pewno przydałaby się łatka poprawiająca grę bramkarzy.
bikerek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
??? :-\
--- Koniec cytatu ---
też tak miałem. Tą wersje PESa masz po prostu zainstalowaną przez inny instalator niz ten od konami. Ja ściągnąłem iso płyty i mi normalnie się instaluje
rzepek1:
Rozwiązaniem do problemu raczej będzie ściągnięcie innej wersji PES. Polecam RELOADED (jeśli owa się pojawi, bo narazie same MULTI).
rejcik:
łatka zmienia grę w bardziej podobną do tej z wersji demo1 , znów strzały są marne , balonowate i dzięki temu bramkarze lepiej bronią ,i o wiele trudniej strzelić gola , rozegrałem już kilkanaście meczy i w żadnym nie było tak żeby bramkarz puścił jakąś szmatę , poza tym mniej plują przez to że strzały stały się bardziej balonowate łatwiej im łapać piłkę . Niewiem czy to przypadek ale na tej łatce pierwsze 6 goli jakie straciłem to 5 było po rożnym
akuz:
Zgodze sie z tym ze latka cos zmienia w gameplayu w strone dema v1. Strzaly rzeczywiscie sa troche slabsze przez co bramkarze rzadziej pluja. Nie wiem czy oslabienie strzalow to plus czy minus. Ale za to plusem jest minimalne zwiekszenie tempa rozgrywki przez co gra stala sie duzo bardziej podobna do wspanialego dema v1.
Nawigacja
[#] Następna strona