Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Pierwsza łatka 1.01 do PES 2012!!!
pawsi13:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
a i zapomniałem dodać100% racji. Gra się naprawdę aż nadto nie zmieniła i wcale nie jest to inna gra ;) ja po tym patchu widzę zmianę na lepsze i z chęcią zagram online. Bramkarze bronią lepiej, a wcale gorzej się nie strzela. Ew. problem może mieć ktoś, jeśli jego bramki padały tylko z 24-30 metrów. Co szczerze mówiąc mnie i tak się jeszcze nie zdarzyło w tej części :p no może raz :p
A i jeszcze ktoś pisał o tym, że trudniej się drybluje i nie widać wyróżniających się postaci w drużynie. Hmm.. to ja chyba gram w inną grę. Oczywiście bez urazy, bo to nie atak na nikogo, ale przynajmniej jak ja gram, to sama poezja pośmigać Robbenem, lub Ribery'm. Trzymając speed(R1) i do tego manewrując prawym analogiem, pięknie mogę minąć/zmylić defensywę rywala. Balans ciałem - niesamowity! Właśnie tak gra np: Robben i Messi w rzeczywistości. Nie robią pięknych sztuczek, ale mają taką koordynacje ruchową, balans ciałem, zwinność, szybkość, refleks, że umykają rywalom nie wiadomo kiedy i schodzą z lewej na prawą, lub do środka. Mi osobiście się to bardzo podoba..
--- Koniec cytatu ---
!00% racji. W dodatku wczoraj dla porównania wgrałem demo2 i uważam że gra się tak samo poza lepszymi bramkarzami w finalnej z patchem i jakby piłki na dobieg nie dochodzą z taką łatwością. Ale toraczej + bo gra jest trudniejsza.
Mrkuba:
No nie jak już KONAMI w końcu zrobiło porządna grę, to oczywiście musieli wszystko spi****** . Ten pach to epic FAIL konami
pawsi13:
Ciekawe kiedy kolejny patch od konami. Możliwe że już pracują nad nim.
longfly:
jeśli osoby wyżej uważaja że to to samo co demo 2 to stanowczo za mało grały bo zmian nie da sie nie zauwazyć szczególnie rozgrywajac te same spotkanie na tym samym stopniu trudnosci.. roznica jest oczywista
pawsi13:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjeśli osoby wyżej uważaja że to to samo co demo 2 to stanowczo za mało grały bo zmian nie da sie nie zauwazyć szczególnie rozgrywajac te same spotkanie na tym samym stopniu trudnosci.. roznica jest oczywista
--- Koniec cytatu ---
To wytłumacz mi na czym polegały te zmiany? Oby konami w takim razie powrocilo do gameplay z demo 2 full bez patcha.
Nawigacja
[#] Następna strona