Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Pierwsza łatka 1.01 do PES 2012!!!

<< < (26/29) > >>

longfly:
nie chce mi sie tlumaczyc swoja opinie przedstawilem w tym watku juz
Ogólnie nie pasuje mi ta łatka

pawsi13:
Nie no bo chciałbym wiedzieć i faktycznie porównać. Mnie jedno nie pasuje w tej łatce. Tylko to że teraz praktycznie dogrywanie piłki na dobieg górnej jest niepożliwe jeżeli jest kolo naszego zawodnika akis obronca.

Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie no bo chciałbym wiedzieć i faktycznie porównać. Mnie jedno nie pasuje w tej łatce. Tylko to że teraz praktycznie dogrywanie piłki na dobieg górnej jest niepożliwe jeżeli jest kolo naszego zawodnika akis obronca.

--- Koniec cytatu ---
wszyscy sie nauczyli grać podanie od bramkarza  do obrony potem długa piłka na dobieg do boku i wrzuta  a że teraz to trudniej zrobić i płacz aż mnie mdli od takiego grania schemat jak w zegarku i teraz właśnie tak grający tu płaczą

longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE wszyscy sie nauczyli grać podanie od bramkarza  do obrony potem długa piłka na dobieg do boku i wrzuta  a że teraz to trudniej zrobić i płacz aż mnie mdli od takiego grania schemat jak w zegarku i teraz właśnie tak grający tu płaczą

--- Koniec cytatu ---
ja tam wrzutek nigdy nie robilem duzo bo gra głową nie jest moja mocna strona ;D robiło się ze 3 podania 1-2 w srodku i ktoryś zawsze na czystą wyłazil ;D

pawsi13:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja tam wrzutek nigdy nie robilem duzo bo gra głową nie jest moja mocna strona ;D robiło się ze 3 podania 1-2 w srodku i ktoryś zawsze na czystą wyłazil ;D

--- Koniec cytatu ---
No to z patchem sie tak nie da. Nic sie nie da! zawsze komputer przejmuje piłke jakie by to nie było podanie wsadzi tą noge i wybije. I to jest właśnei schematyczność. że w kazdej sytuacji komputerjest na odpowiednim miejscu i czasie i wybija piłkę co nie pozwala skonstruować dobrej akcji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej