Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Pierwsza łatka 1.01 do PES 2012!!!

<< < (27/29) > >>

longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo to z patchem sie tak nie da. Nic sie nie da! zawsze komputer przejmuje piłke jakie by to nie było podanie wsadzi tą noge i wybije. I to jest właśnei schematyczność. że w kazdej sytuacji komputerjest na odpowiednim miejscu i czasie i wybija piłkę co nie pozwala skonstruować dobrej akcji.

--- Koniec cytatu ---
no wlasnie z komputerem gra sie jak z cyborgiem po latce samemu tez przestaje sie szukac nieszablonowych rozwiazan takie jest tempo i na tym polega blad latki taka moja ocena. Strzaly oslabili by bramkarze zaczeli lapac zamiast na odwrot porazka. Ale ja tam gram bez latki i ciesze sie bramkami ktorych sie nigdy nie spodziewam

sumik175:
a można ten patch jakoś wyrzucić?

longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa można ten patch jakoś wyrzucić?

--- Koniec cytatu ---
skopiowac starego cracka

KaMiloS2521:
Witam Panowie od wczoraj walczę z wgraniem patcha do pes i mam problem zacznę od początku

Najpierw ściągnąłem patcha 1,1 później dowiedziałem się że nie działa więc ściągnąłem patcha 1,2 wchodzę w kitserver daje attecht i wyskakuje mi error włączam grę jest bundesliga i angielska licencjonowana daje sparing i mnie wywala czasami od razu czasami później ale wywala mnie do pulpitu z napisem gra została zamknięta rozwiąż problem on-line????
Może mi ktoś wytłumaczyć co robie nie tak????
Czy kitservera i cracka trzeba przenieść też do moje dokumenty konami i tam też coś wkleić???
Mam gołego pesa crack 1.0.0

Druga sprawa czy u was gra lepiej wygląda na kamerze adelante że widać całe boisko prawie czy na tele??? bo u mnie na tele biegają tak szybko i jakoś dziwnie są zamazani i jakoś dziwnie to wygląda...

ostatnia sprawa Panowie czy w settings  macie zaznaczone czy odznaczone(dla lepszej płynniejszej  gry) te dwie funkcje vait for vsynck i ta drugą.....i czy jest jakiś sposób na wyłączenie tego blura????

Dzięki wielkie za odpowiedzi

longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam Panowie od wczoraj walczę z wgraniem patcha do pes i mam problem zacznę od początku

Najpierw ściągnąłem patcha 1,1 później dowiedziałem się że nie działa więc ściągnąłem patcha 1,2 wchodzę w kitserver daje attecht i wyskakuje mi error włączam grę jest bundesliga i angielska licencjonowana daje sparing i mnie wywala czasami od razu czasami później ale wywala mnie do pulpitu z napisem gra została zamknięta rozwiąż problem on-line????
Może mi ktoś wytłumaczyć co robie nie tak????
Czy kitservera i cracka trzeba przenieść też do moje dokumenty konami i tam też coś wkleić???
Mam gołego pesa crack 1.0.0

Druga sprawa czy u was gra lepiej wygląda na kamerze adelante że widać całe boisko prawie czy na tele??? bo u mnie na tele biegają tak szybko i jakoś dziwnie są zamazani i jakoś dziwnie to wygląda

ostatnia sprawa Panowie czy w settings  macie zaznaczone czy odznaczone(dla lepszej płynniejszej  gry) te dwie funkcje vait for vsynck i ta drugą.....i czy jest jakiś sposób na wyłączenie tego blura????

Dzięki wielkie za odpowiedzi

--- Koniec cytatu ---

blura wylacza peesedit pacz albo jakis pliczek  do wklejenia w folder img.  REJESTRACJA lub LOGOWANIE  tu powinienes znalezc

ja peesedit po prostu instaluje i tyle nic wiecej wklejam tylko starszego cracka zeby mi latka konami nie dzialala

w settings tez mam ktorys z tych kwadracikow zaznaczony jakby na stale i nie moge odznaczyc a chcialbym

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej