Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Pierwsza łatka 1.01 do PES 2012!!!

<< < (17/29) > >>

biereek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---
Może mi ktoś z tym pomóc? Ściągnąłem cracka, wkleiłem go do folderu i plik rld.dll również a nadal pojawia się taki komunikat. Z góry dzięki za pomoc.

Ukassiu:
a sciagnałeś cracka pod wersję 1.01???

biereek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa sciagnałeś cracka pod wersję 1.01???

--- Koniec cytatu ---

REJESTRACJA lub LOGOWANIE sciągnąłem to na samym dole. Jeżeli masz jakiś link to podaj i napisz co trzeba dokładnie zrobić. Tylko wrzucić dobrego cracka czy coś jeszcze? Dzięki z góry

Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOk, gol naprawdę żenujący.. ALE.. takie się zdarzają w rzeczywistości. Nie panikujcie, bo film z bugiem zawsze można wrzucić, a mi np na 20 meczów nie trafił się żaden błąd. Jeśli komuś raz na 100 się tak przydarzy, to z pewnością można mówić, jaka gra zła i zbugowana. Ja uważam ,że lepiej bronią i póki co na jakieś diametralne błędy nie natrafiłem. Tylko mnie denerwuje czasami, że bramkarz samodzielnie wychodzi szybko.. czasami wolałbym żeby zostawał w bramce. To też nie jest nagminne jakoś bardzo.. Co do strzałów faktycznie może się wydawać jakby coś zmienili na -, ale jeszcze tego bym nie potwierdzał, za miało miałem takich okazji żeby to stwierdzić.

--- Koniec cytatu ---
  nie mówię że zła  tylko po prostu wgrałem łatkę i od razu taki bug gdzie wcześniej rozegrałem mnóstwo  meczy i nie było tego  a po za tym  to wiadomość z ultimy chyba miła                                                                                                                                  
Szanowni Klienci. 
W dniu 10.10. spodziewamy się dostawy gry Pro Evolution Soccer 2012, której premiera zaplanowana jest na 14.10.
Jeżeli chcielibyście Państwo dokonać zmian w swoim zamówieniu lub z niego zrezygnować, prosimy to zgłaszać do dnia 07.10 drogą mailową REJESTRACJA lub LOGOWANIE.

rejcik:
szkoda że te strzały tak osłabili bo naprawdę to wkurza kiedy mam okazje do strzału , dużo miejsca a on strzela z siłą podania , teraz 95 % goli jakie strzelam to z pola karnego , bądź z dośrodkowania z przed lini końcowej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej