Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Pierwsza łatka 1.01 do PES 2012!!!
tbma:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
moja brameczka ze
spalonego
tomasz2309:
hahah popsują ci się oczy xd
L.A.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEszkoda że te strzały tak osłabili bo naprawdę to wkurza kiedy mam okazje do strzału , dużo miejsca a on strzela z siłą podania , teraz 95 % goli jakie strzelam to z pola karnego , bądź z dośrodkowania z przed lini końcowej
--- Koniec cytatu ---
eee tam gadasz :P
Da się strzelać bramki za pola karnego :PP
tylko teraz nie wszyscy zawodnicy walą bomby i tyle
r.a.j.a.n:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEeee tam gadasz :P
Da się strzelać bramki za pola karnego :PP
tylko teraz nie wszyscy zawodnicy walą bomby i tyle
--- Koniec cytatu ---
Zapewne dzięki temu jest większa satysfakcja, jak uda nam się posłać taką bombę na bramkę.
anhviet:
Jak dla mnie latka lipa... Gra sie robi zbyt robotyczna...zawodnicy nawet z badziewnych druzyn zachowuja sie jak mistrzowie taktyki (nawet dla zaawansowanych Pes-owcow) i czesto sie zdarza, ze zawodnicy zamiast podbiec - ida do pilki, by nastepnie przyspieszyc... za bardzo schematycznie sie robi i malo przypadkowosci... a pilka taka nie jest, bo poza strategia jest duzo spontanu.
Odinstalowalem poprawke i gra jest duzo fajniejsza. Zaznaczam, ze nie gram z komputerem ale z kumplami i kazdy jest zgodny co do tego.
Jesli ktos lubi schematyczne granie i ciezka robotyczna walke to ten patch jest dla niego ale blizej rzeczywistosci jest gra bez patcha, gdyz jest wiecej miejsca na kombinacje i przypadkowosc. DEMO bylo naprawde super...
Nawigacja
[#] Następna strona