Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Pierwsza łatka 1.01 do PES 2012!!!

<< < (19/29) > >>

Lewy23:
Ta łatka jest fatalna. Lepsza jest podstawowa wersja gry.  :)

longfly:
no i niestety im bardziej konami grzebie tym wieksze problemy juz strzaly nie sa tak dobre
ciezej kiwac z r2 gra jakby szybsza i momentami znika gdzies gra przez podania

jesli poprawienie bramkarzy oznacza oslabienie strzalow i mozliwosci ich oddawania oslabienie kiwania
 to cos mi sie widzi ze niebezpiecznie zbliza sie gameplay do 11ki

zastanawiam sie powaznie czy nie wywalic tego pacza;/

podpowie ktoś jak wywalic pacza ?musze cała gre?

Pkotu:
Zgadzam się w 100% :) Rzadziej, ale jednak się nie da..

longfly:
właśnie tak czytam ten wątek widze nie tylko ja  dostrzegłem te zmiany;/  cóż dlc tylko bede wgrywał bo następnej 2011 nie chce;/

powiem tak bramkarze wcale nie są ruszeni moim zdaniem dalej [cenzura] wchodza tyle że teraz odpadła ta część strzelanych z daleka bo i obroona stoi jak autobus. I gra jakas dziwnie szybka sie zrobila nie wiem jakieś jaja to są.  Wcześniej na najwyższym poziomie mogłem zdobyć bramke na znacznie wiecej sposobów teraz musze podejść jak najbliżej bramki .

Gra przypomina demo 1 może strzałami ale kiwać się ciężej i szkoda że gra zapieprza od bramki do bramki w tym tempie. Wiem mozna spowolnić ale nie w tym rzecz.

Chodzilo o naprawienie bramkarzy no to naprawili jak umieli czyli tak by było mniej groźnych uderzeń

tbma:
 >:(
Im dłużej gram na tej łatce to MASAKRA!!!
Byłem szczęśliwy z wersją surową i do niej wracam, mimo tych wpuszczanych szmat.
Ale jak na online trzeba będzie grać na tej łatce to nie kupuję GRY!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej