Dział Ogólny > PES 2012
Spolszczenie pes2012 coraz bliżej !
pawlodar_10:
Po prostu jesteś zwykłym napinaczem. Na pęczki tu takich, więc wisi mi Twoja opinia. Ja jestem dumny z siebie i chłopaków, odwaliliśmy kawał dobrej roboty.
docencisko:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKoleś gdybyś tłumaczył, to byś wiedział jaka to trudna praca. Wkleić do google translatora każdy głupi potrafi. Jak taki koks jesteś, to przetłumacz tylko z kolegą cały dt05, to posłuchamy jak jęczysz, że ci pół roku nie starczy. Gdybyś nie wiedział ile to zajmuje - 6mb tekstu. Plik z worda na 7 stron ma 15kb więc gdybyś się kiedyś podjął to szczęścia zdrowia ;)
--- Koniec cytatu ---
Zaraz Ci żyłka pierdząca nawali... To nie ja nie wywiązałem się z obietnicy, więc bądź łaskaw nie zaniczyszczać powietrza...
docencisko:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo prostu jesteś zwykłym napinaczem. Na pęczki tu takich, więc wisi mi Twoja opinia. Ja jestem dumny z siebie i chłopaków, odwaliliśmy kawał dobrej roboty.
--- Koniec cytatu ---
Łatwiej by było o dume gdyby nie ciągłe opóźnienia...
Nie stwierdziłem, że się obijacie czy coś w tym stylu...
pawlodar_10:
Po prawej stronie na górze masz taki magiczny x. Wszyscy będziemy zadowoleni jeśli już go wciśniesz. Gdybyś wystosował normalną wypowiedź, wytłumaczyłbym powód spóźnienia itd. Ale i tak nie zrozumiesz. Po za tym możesz mi pokazać miejsce, w którym coś obiecaliśmy?
docencisko:
"Mogę powiedzieć, że na 100% będzie to listopad." <--- jeżeli to nie jest obietnica to gratuluje inteligencji...
Poza tym nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich bo nie masz takiego upoważnienia.
Nawigacja
[#] Następna strona