Dział Ogólny > PES 2012

Spolszczenie pes2012 coraz bliżej !

<< < (55/56) > >>

pawlodar_10:
Robi Ci różnicę 23:59 w środę a 00:01 w czwartek?

docencisko:
Czemu zmieniasz temat? Przed chwilą byłeś przekonany, że nic nie obiecałeś... Poza tym od kiedy stwierdzenie, że na 100% będzie w listopadzie oznacza 30 dzień tego miesiąca?

willerod9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZaraz Ci żyłka pierdząca nawali... To nie ja nie wywiązałem się z obietnicy, więc bądź łaskaw nie zaniczyszczać powietrza...

--- Koniec cytatu ---

Spoko, kto się napina. ;) Nie chciałem, żeby to wyszła taka nerwowa wypowiedź, ale stało się. Nie lubię po prostu, gdy ktoś deprecjonuje czyjeś starania samemu nie spróbowawszy jak to ciężko :)
To jest właśnie wada internetu, że nie można poznać dokładnych emocji towarzyszących wypowiedzi. Szkoda.

PS. docenisko nie nerwuj się, bo złość piękności szkodzi :p Chcesz w listopadzie, to się wstawi 30.11 i po sprawie. Nie ogarniam co za różnica dzień w tę czy w tamtę skoro i tak długo czekaliśmy wszyscy. Wyluzuj ;)

docencisko:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESpoko, kto się napina. ;) Nie chciałem, żeby to wyszła taka nerwowa wypowiedź, ale stało się. Nie lubię po prostu, gdy ktoś deprecjonuje czyjeś starania samemu nie spróbowawszy jak to ciężko :)
To jest właśnie wada internetu, że nie można poznać dokładnych emocji towarzyszących wypowiedzi. Szkoda.

PS. docenisko nie nerwuj się, bo złość piękności szkodzi :p Chcesz w listopadzie, to się wstawi 30.11 i po sprawie. Nie ogarniam co za różnica dzień w tę czy w tamtę skoro i tak długo czekaliśmy wszyscy. Wyluzuj ;)

--- Koniec cytatu ---
Jak już wcześniej pisałem nie było stwierdzone, że wyjdzie 30 listopada...
A gdy się tyle na coś czeka to każdy dzień ma ogromne znaczenie... Tymbardziej, że nie zacząłem grać konkretnie bo spolszczenie miało się ukazać bardzo szybko... Potrafię zrozumieć wynikające problemy, ale po pierwszym obsuwie nie należało spekulować na temat ostatecznej daty wydania ;)

willerod9:
To jest Polska. Tutaj bez obsuwy tylko Mojżesz potrafi. Nie przywykłeś już? W sumie to się nie dziwię, bo jak się liczy na czyjąś pomoc, a później ta osoba nawala, to tak się dzieje, że masz milion terminów.

PS. Komentarz też miał się ukazać na gwiazdkę, a jakoś nikt nie płacze, że termin został mocno przesunięty. Rozumiem, że to drugorzędna sprawa, ale nikt nam nie wrzuca, że go okłamaliśmy ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej