To raczej nie problem, ale nie wiem o co chodzi z tymi ligami. Najpierw nie mialem zadnej, a potem nagle dostalem D2, ale o co chodi?
witam chcial bym pograc w pesa 12 przez siec tylko nieiiwiem co mam zrobic co trzeba zrobic prosze o pomoc wrazie czego na gg 9935138 dziekuje bardzo
a no ja mam gre sciagana a mozna sciagnac skosc klucz orginalny albo moze ktos podac
Witam, dopiero od kilku dni mam Pesa, bardzo mi sie spodobal wiec kupilem orginal. Mam kilka pytan. Zauwazylem patche pesedit, podobno sa bardzo dobre. Czy po sciagnieciu i zainstalowaniu patcha pesedit (np. 3.4) nie bedzie problemow z gra po sieci? Jezeli odpale pesa przed pesedit to czy bede mogl grac online z tymi np. nowymi skladami, ktore wprowadza patch pesedit? Kolejna kwestia to znacie jakies strony, linki gdzie mozna zapisywac sie do jakichs turniejow itp itd? Dziki z gory za informacje!
Super, wieczorem to przestudiuje i na pewno zapisze sie do was. A macie moze jakis fajny poradnik gdzie mozna by na spokojnie poczytac o trikach,zwodach czy wykonywaniu wolnych?
słuchajcie mam problem z unable to login, nie wiem co robić, zalogowałem się na stronie, ale nie moge zalogować w grze, ma ktoś jakiś pomysł