Dział Ogólny > PES 2012
PES2012 - Master League Online
rafaler:
CO DO UCIECZEK... WYSLALEM DANE KOLESIA ORAZ FILMIK TAKA DOSTALEM ODPOWIEDZ...
Thank you very much for reporting us the misbehavior of a player. We will take a look into the described incident and if necessary, take appropriate actions.
Please note that as a method to protect the privacy of each user, any penalty or restriction that may be imposed on the account of a given user will not be disclosed to another.
JAK COS NAGRYWAC FRAPSEM TAKICH DELIKWENTÓW I WYSYLAC IM
REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=player_embedded
Rafeal:
Skąd wiesz że on uciekł specjalnie ? Możliwe że mieliście miedzy sobą słabe połączenie i z jednej strony urwało.
Równie dobrze mógł on dzielić neta na więcej niż jeden komp. Ktoś wparował na neta, tak obciążając połączenie że go wywaliło.
Miałem mecz gdzie typ pisał że będzie nagrywał frapsem. Minęło raptem 5 min meczu przy wyniku 0:0 a tu typa wywaliło.
Nie będziesz wiedział jaka jest przyczyna zerwania połączenia. Konami oferuje (a raczej nie oferuje) zaawansowanych statystyk połączenia (do podglądu kto jakim połączeniem dysponuje i pingiem).
rafaler:
...no tak zaraz przy strzlonej bramce na 3:2 w 89 minucie :D patrzac jeszcze na jego rank prawie 700 itd :D czy naprawde w to wierzysz czy jestes taki naiwny?
sithera:
Ostatnio też grałem z takim kolesiem rank 600+, patrze jaki on ma budżet itp a tu widzę, że we wszystkich meczach ma tylko 10% ukończonych...
L.A.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECO DO UCIECZEK... WYSLALEM DANE KOLESIA ORAZ FILMIK TAKA DOSTALEM ODPOWIEDZ...
Thank you very much for reporting us the misbehavior of a player. We will take a look into the described incident and if necessary, take appropriate actions.
Please note that as a method to protect the privacy of each user, any penalty or restriction that may be imposed on the account of a given user will not be disclosed to another.
JAK COS NAGRYWAC FRAPSEM TAKICH DELIKWENTÓW I WYSYLAC IM
REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=player_embedded
--- Koniec cytatu ---
póki co takich sytuacji mam mało (może dwie)... np. w PES11 było tego bardzo dużo w pewnym momencie no ale PES12 póki co dopiero się rozkręca :D
ps. grałem już z tobą w MLO :D
REJESTRACJA lub LOGOWANIESkąd wiesz że on uciekł specjalnie ? Możliwe że mieliście miedzy sobą słabe połączenie i z jednej strony urwało.
Równie dobrze mógł on dzielić neta na więcej niż jeden komp. Ktoś wparował na neta, tak obciążając połączenie że go wywaliło.
Miałem mecz gdzie typ pisał że będzie nagrywał frapsem. Minęło raptem 5 min meczu przy wyniku 0:0 a tu typa wywaliło.
Nie będziesz wiedział jaka jest przyczyna zerwania połączenia. Konami oferuje (a raczej nie oferuje) zaawansowanych statystyk połączenia (do podglądu kto jakim połączeniem dysponuje i pingiem).
--- Koniec cytatu ---
gówno prawda... nagle dostał bramkę i zaraz po niej połączenie się pogorszyło... gdyby to on strzelił bramkę mogę się założyć o mojego kompa że połączenie byłoby nadal "idealne" ^^ z resztą było można się tego spodziewać bo flakowatej piłce że prawdopodobnie jak dostanie bramkę(na swoją niekorzyść) to zaraz coś będzie kombinował... ;]
mało grałeś w PES'a więc nie znasz takich sytuacji
Nawigacja
[#] Następna strona