Dział Ogólny > PES 2012
PES2012 - Master League Online
Dabal:
mam pytanie natury technicznej - czy z listy favourite players idzie usunac tych zawodnikow z listy? a jesli tak to w jaki sposob? bo niektorych juz kupilem i tylko mi tam przeszkadzają - z gory dzieki
czarczar:
wchodzisz w favourites zaznaczasz zawodnika i remove from favourites
macie jakiś sposób na słabą formę? kupuje np Di Marie a u niego strzałka fioletowa w dół i zero pożytku, ale nie wiadomo czemu nagle Milito z czerwonej zamienia na fioletową...
Dabal:
dajcie jakies nazwiska sprawdzone na srodkowych obroncow ale co na serio co cos bronią do 6 baniek i prawego i lewego obronce?? tez za taka kasę bo niby wg filtorw daje ze ma dobry defense i sile i szybkosc ale jakos slaby jak szlag macie jakies sprawdzone typy?
L.A.:
ktoś ma rozwiązanie na mypes... dzisiaj jeszcze do południa dostawałem i uploadowało mi wyniki a po południu się to zmieniło??
w opcjach jest wszystko ok nic nie było zmieniane...
ogólnie ta aplikacja to jakaś kolejna porażka konami... 3/4 meczy w ogóle nie zapisuje... w aplikacji mam może z 90 meczy a ogólnie to rozegrałem ponad 250 samego MLO i coś około 80 zwykłych... szkoda pisać
Rafeal:
Nikt nie odpowiedział mi na zadane pytania....
Czy biorąc zawodników, forma i poszczególne parametry skilli wzrastają z każdym meczem ?
Czy danemu zawodnikowi którego kupiłem, po zakończeniu okresu (np. 10 meczy) jeśli mu nie przedłożę kontraktu o kolejne mecze, jest możliwość że on sam zostanie u mnie na stałe (o co chodzi z tym Free Transfer... ?). Co się stanie jak żadnemu nie przedłużę kontraktu ?
Nawigacja
[#] Następna strona