Dział Ogólny > PES 2012
PES2012 - Master League Online
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy biorąc zawodników, forma i poszczególne parametry skilli wzrastają z każdym meczem ?
--- Koniec cytatu ---
Umiejetnosci wzrastaja od tego jaki styl zespołu wybierzesz - jesli Speed Twoim wszystkim zawodnikom wzrosnie szybkosc, przyśpieszenie , reakcja, jesli Technique podniosą sie statsy podań, dokładniejszych zagrać jesli Phisique... itd
--- Cytuj ---Czy danemu zawodnikowi którego kupiłem, po zakończeniu okresu (np. 10 meczy) jeśli mu nie przedłożę kontraktu o kolejne mecze, jest możliwość że on sam zostanie u mnie na stałe (o co chodzi z tym Free Transfer... ?). Co się stanie jak żadnemu nie przedłużę kontraktu ?
--- Koniec cytatu ---
Jak kupiłes zawodnika to jest już Twój już o tym pisałem jak rozegra 10 meczy nie bd mógł grać ale nie stracisz go bd tylko pauzował jak np za kartki lub kontuzje jeżeli masz kase to wykupujesz np takiego Neymara na 20 meczy (contract fee) i masz go do dyspozycji na 20 spotkań to samo z resztą składu jak nie po przedłużasz umów to game over bo kim bd grał...?
Dabal:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdajcie jakies nazwiska sprawdzone na srodkowych obroncow ale co na serio co cos bronią do 6 baniek i prawego i lewego obronce?? tez za taka kasę bo niby wg filtorw daje ze ma dobry defense i sile i szybkosc ale jakos slaby jak szlag macie jakies sprawdzone typy?
--- Koniec cytatu ---
????
sithera:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdajcie jakies nazwiska sprawdzone na srodkowych obroncow ale co na serio co cos bronią do 6 baniek i prawego i lewego obronce?? tez za taka kasę bo niby wg filtorw daje ze ma dobry defense i sile i szybkosc ale jakos slaby jak szlag macie jakies sprawdzone typy?
--- Koniec cytatu ---
Polecam Negli, niby CB ale lepszy na DMF, a także Hubschman (czy jakos tak), niby DMF ale lepszy jako CB. CO do bocznych to kupiłem ostatnio Pepe (nie ten z Realu) i sprawuje się bardzo dobrze.
Lukas18:
No to i ja zapytam tak skromnie. Wprawdzie nie grałem nigdy online, ale często gramy ze znajomymi na konsoli turnieje. Czy w MLO też 90% graczy , tak jak i moi znajomi mają tylko 1 taktykę na grę? Do ataku dają 3-4 zapierdalaczy(patrzą tylko praktycznie na top speed) i jedynym ich sposobem na grę są podania na dobieg górą( pasek na maxa, pewnie wiecie o co chodzi). I teraz kolejne pytanie. Jak się bronicie przed takim czymś?
Wirus.:
Raczej rzadko mi się zdarzają takie mecze by szły tylko podania górą... Jeżeli obronća jest w miarę dobry to nie powinieneś mieć problemów bronić się przed takimi atakami.
Nawigacja
[#] Następna strona