Dział Ogólny > PES 2012

PES2012 - Master League Online

<< < (4/43) > >>

Płotek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZ takimi dysproporcjami w skladach, mozesz grac otwarta pilke i dostac dwucyfrowke albo sie zamurowac i liczyc na jedna udana kontre i staly fragmeny gry.

Wg mnie po prostu logiczne myslenie.

--- Koniec cytatu ---

Wcale że nie jeśli grasz mądrze to i zwycięstwo z takim zespołem jest możliwe normalną taktyką on i tak będzie każdą akcje jechał na skila botów a to do nikąd nie prowadzi ;)

suchy353:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWcale że nie jeśli grasz mądrze to i zwycięstwo z takim zespołem jest możliwe normalną taktyką on i tak będzie każdą akcje jechał na skila botów a to do nikąd nie prowadzi ;)

--- Koniec cytatu ---
ciekawe jak? jedna kontra i pozamiatane....

Płotek:
Madra gra w obronie do tego długo przytrzymywać się przy piłce co będzie powodowało jego flustrację

suchy353:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMadra gra w obronie do tego długo przytrzymywać się przy piłce co będzie powodowało jego flustrację

--- Koniec cytatu ---
próbowałem tak do momentu jak odebrał piłkę  :D

Diego28:
Poszukuje dobrego taniego obrońcę bo wzmocniłem już pomoc nie jakimiś gwiazdami lecz takimi niepozornymi ale mieszają nawet tych najlepszych jednym z nich jest  Mateo Kovacić z Dinamo Zagreb dałem za niego ponad 1 mln 17 lat ale dosyć sobie radzi.
Proszę o jakieś propozycje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej