Dział Ogólny > PES 2012
PES2012 - Master League Online
limax:
Panowie proszę o porade, bo nie widzę sensu gry w te ML... zagrałem już 25 meczy mam 3,4 dobrych zawodników kupionych na początku a teraz wygląda to tak że z meczu na mecz wszystko co zarobie idzie na kontrakty. Mam 16 piłkarzy z tego tylko 11 z kontraktami bo inaczej nie wyrabia. Jak wy macie? Prosze o porade
Suchomor:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie proszę o porade, bo nie widzę sensu gry w te ML... zagrałem już 25 meczy mam 3,4 dobrych zawodników kupionych na początku a teraz wygląda to tak że z meczu na mecz wszystko co zarobie idzie na kontrakty. Mam 16 piłkarzy z tego tylko 11 z kontraktami bo inaczej nie wyrabia. Jak wy macie? Prosze o porade
--- Koniec cytatu ---
Najprostsza rada to... wygrywac :) Wtedy wpada najwiecej kasy + turnieje i jakos wiaze sie koniec z koncem :) Warto zrobic troche kasy slabyszymi zawodnikami, nie tracac tyle kasy na poczatku na kontrakty dla gwiazd.
limax:
mam lipe bo mam Boruca 80* defoe i Lukaku pozatym to łajzy i ciężko coś zrobić a wszystko toczy się w kółko i kasy 0 . A lepiej mieć więcej tych słabszych czy lepiej sprzedac do maxa?
Diego28:
Ja sprzedalme na maxa i zakupiłem sandomierskiego tani do tego torje z udine i shaqiri i jak wcześniej pisałem Kovacićna prawde dobrzy zawodnicy za nieduże pieniądze.
Opłaca się tez podpisywać długie kontrakty 50 meczy tylko trzeba na to kasę zdobyć.
Mnie tez dopadł problem z kontraktami ale jakoś powoli wychodzę z niego zbieram na kontrakty i będę wzmacniał obronę.
Powodzenia :)
L.A.:
wygrywać wtedy za mecz zarabia się prawie 2 mln czasami więcej zależy z kim się gra...
oczywiście przed tym dołączyć do społeczności mypes...
turnieje i turnieje... gdy się wejdzie do Play-off'ów można sporo zarobić :D
a i oczywiście na początku nie kupować żadnych super gwiazd...
Nawigacja
[#] Następna strona