Dział Ogólny > PES 2012

PES2012 - Master League Online

<< < (33/43) > >>

buli17buli17:
Online to kicha. Grało się fajnie kupiłem z 6 już takich w miarę piłkarzy i co. Patch 1.03 wygrywasz z kolesiem on rozłącza dostajesz 0000 kasy zawodnicy mają mecz w plecy i pupcia. W ten sposób wykończyli mi drużyne którą budowalem z 3 tygodnie. A jak wygrasz z kimś z d2 d3 to bank że rozłączy. Wczesniej jak rozłączyło nie z twojej winy to kasa była a teraz to jakaś kpina  :o Albo czekac na nowego patcha może coś poprawią albo rankingowe grać i ciąglę REAL BARCA BARCA REAL no może się trafi ktoś z Interem.

OnoMatoPeja:
Patch z ich strony nic nie pomoże (zbyt tępej komercji w tym)...

Tu kwestia ogarnięcia trybu online w przypadku "nieokreślonego błędu".

L.A.:
człowieku to jest temat MLO...
w trybie online nie wzrasta skill zawodnika!

-.- jp

Artur 7:
weź zrób tak jak opisałem a potem dyskutuj i widze jaki to jest temat człowieku ::) Ustawiasz styl zespołu na Speed i skille szybkości, przyśpieszenia wszystkim Twoim zawodnikom wzrastają - zobacz przed meczem, a potem wejdź tu na forum, przeproś i powiedz że miałem racje ;) Elo <-----

L.A.:
Ty ale to wzrasta i wartość jest później stała... dalej skill nie rośnie
i raczej bym powiedział że się zmienia po dokonaniu wyboru tzw. stylu drużyny a nie wzrasta...

i dobrze wiem że jest taka możliwość i nie musisz mi tego uświadamiać. a koledze wyżej chyba chodziło o tym co ja pisze - że każda umiejętność wzrasta tam o X do jakiegoś maksimum.

z resztą nie ważne ;] skoro on się nie udziela ;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej