Dział Ogólny > PES 2012

PES2012 - Master League Online

<< < (34/43) > >>

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA ja zapytam się jak przedmówca nieco wyżej, czy statystyki zawodników (umiejętności) zwiększają się z czasem gry ?

--- Koniec cytatu ---
No to ja mu odp.: z czasem gry młodzi zawodnicy w MLO sami się nie rozwijają. Poszczególne Statsy wzrastają wszystkim zawodnikom w zależności od stylu drużyny - SPEED, TECHNIQUE...
REJESTRACJA lub LOGOWANIETy ale to wzrasta i wartość jest później stała... dalej skill nie rośnie
i raczej bym powiedział że się zmienia po dokonaniu wyboru tzw. stylu drużyny a nie wzrasta...
i dobrze wiem że jest taka możliwość i nie musisz mi tego uświadamiać. a koledze wyżej chyba chodziło o tym co ja pisze - że każda umiejętność wzrasta tam o X do jakiegoś maksimum.
z resztą nie ważne ;] skoro on się nie udziela ;p

--- Koniec cytatu ---
Teraz lepiej...? ::)

L.A.:
luzz :D

tak to jest jak się pisze a nie rozmawia :D

Artur 7:
no tu jestesmy skazani tylko na to pierwsze... ;)

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---Poszczególne Statsy wzrastają wszystkim zawodnikom w zależności od stylu drużyny
--- Koniec cytatu ---

Sorry ameryki nie odkryłeś, to już wiedziałem po rozpoczęciu MLO (a staty rosną o +5)

A mi chodziło o rozwijanie się zawodników.... czy jak rozegram 200 meczy tymi samymi zawodnikami to ich poszczególne parametry wzrosną..... bo jeśli nie to bezsens ten MLO.... szkoda czasu na kupowanie super graczy gdzie połowa zawodników online będzie mieć podobny skład....

Artur 7:
to jak ameryki nie odkryłem to czytając mój post też nie "odkryłeś" ameryki, bo mówiłem, że zawodnicy w MLO sami się NIE rozwijają nawet po 500 meczach

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej