Dział Ogólny > PES 2012
PES2012 - Master League Online
Artur 7:
mozliwe ze wcisnales szybko 2x Pauze i temu sobie samemu wyszedles.. jak wlaczas to wciskaj tylko 1 raz poajwi Ci sie Znaczek Pauzy w prawym rogu i jak bd przerwa w grze to juz sie sama wlączy..
brunomoi:
Witam, mam mega problem z master league online:/ a wiec mam druzyne warta ok 160mln i do tej pory bylo wszsytko ok gdy nie zdazyl sie fakt, ze za ostatnie 3 mecze w turnieju nie dostelem w ogole kasy mimo, ze wygralem 2 mecze i 1 zremisowalem. dostelem sie do pierwszej 16 w turnieju 5 ligi , ale nie mam kasy oplacic kilku zawodnikow,bo zżreralo mi mecze zawodnikom, a kasy zero:/ w dodatku mam tylko 16 zawodnikow i nie moge niekogo sprzedac by wykupic bramkarza i obronce by bylo chociaz 11 gralo. o co chodzi,bo to jakas masakra?!!
wolandrex:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, mam mega problem z master league online:/ a wiec mam druzyne warta ok 160mln i do tej pory bylo wszsytko ok gdy nie zdazyl sie fakt, ze za ostatnie 3 mecze w turnieju nie dostelem w ogole kasy mimo, ze wygralem 2 mecze i 1 zremisowalem. dostelem sie do pierwszej 16 w turnieju 5 ligi , ale nie mam kasy oplacic kilku zawodnikow,bo zżreralo mi mecze zawodnikom, a kasy zero:/ w dodatku mam tylko 16 zawodnikow i nie moge niekogo sprzedac by wykupic bramkarza i obronce by bylo chociaz 11 gralo. o co chodzi,bo to jakas masakra?!!
--- Koniec cytatu ---
Dzisiaj spotkało mnie dokladnie to samo, rozegrałem 3 mecze w D5 Cup i nie dostałem za nie w ogóle kasy. A za quick matche normalnie dostaje pieniądze, o co chodzi? Po ponownym uruchomieniu konsoli i gry rozegrałem jeszcze jeden mecz w D5 Cup ale ponownie nie dostałem za niego kasy. Nie wiem co robić, czy to juz tak na stałe się zrobiło czy np. jutro wróci wszystko do normy.
luki2511:
Hej może ktoś mi powie jak uzyskać konto mypes,aby dostawać więcej kasy bo tak dostaje tylko ~~600 bo piszą ,żę można dostawać jakieś dodatkowe pieniądze za te konto jak jesteś zalogowany to jest ps na konsoli
milto:
Witam :) od wczoraj gram ponownie w PES12 i pierwszy raz zaczolem grac online master league, i nic nie rozumiem, a wiec moje pytania
- jak mam dolacyc do tej master league bo nudzi mnie granie tylko pojedyncze mecze
- jesli juz dolacze do ligi czy ona wyglada jak normalne master ligue ktore gram z komputerem ?? czy sa jakies godziny meczow ?? , jak to wyglada
- wszyscy z ktorymi gram maja ligi od d1 do d4 a u mnie nic nie ma kreska jest
wczoraj gralem w d4 cap co to takiego trwalo to godzine i nie zakwalifikowalem sie co to za puchar ??
prosze o odpowiedz , bo nie chcem zakladac nowego tematu by ktos zauwazyl moja prosbe , a widze ze dawno temat nie byl odswiezany, przeczytalem wszystkie strony i nie znalazlem odpowiedzic na moje pytania ,
Nawigacja
[#] Następna strona