Tak jak widzicie długo nie mogłem przeżyć bez pisania na forum kariery Realem. Dziś wstąpiła we mnie wielka chęć do dalszego pisania Królewskimi. Mam nadzieję, że nie będzie to chwilowe i będzie to trwać w najlepsze. Poniżej przedstawię wam pięć spotkań, które rozegrałem w ubiegłym tygodniu. Nie opiszę ich z tego względu, że nie wiem za bardzo już co się tam działo, a pod drugie nie mam screenów i wyglądało by to byle jak. Mam nadzieję, że nadal będziecie z tak wielkim zainteresowaniem śledzić co dzieję się w obozie Królewskich na finiszu sezonu 2013/14.
26 kolejka.
Real Madryt 0-1 Mallorca
1/8 Ligi Mistrzów
AC Milan 2-2 Real Madryt
27 kolejka.
Real Betis 2-4 Real Madryt
28 kolejka.
Real Madryt 1-1 FC Barcelona
29 kolejka.
Espanyol Barcelona 2-4 Real Madryt
Najbardziej z tych wszystkich spotkań żałuje meczu z Barceloną. Jak dobrze pamiętam miałem tam ogromną przewagę, jednak jakoś nie mogłem pokonać dobrze dysponowanego Valdesa.. Ciekawy mecz miałem także w 1/8 Ligi Mistrzów. Tam w pierwszym kwadransie dwójka moich stoperów dostała po czerwonej kartce i grałem w " dziewiątkę ". Mimo gry tylko dwójką obrońców nie zmieniłem formacji i jak widać wyszło mi to na dobre bo zremisowałem ten mecz 2-2. Szkoda, także tej porażki z Mallorcą bo głównie dzięki temu spotkaniu tracę pięć punktów do czołówki ligi. Moja sytuacja w tabeli nie jest zła. Do końca pozostało dziewięć kolejek, a ja do dwóch liderujących ekip tracę pięć punktów. W lidze mistrzów także złej sytuacji nie mam, bowiem teraz mam mecz z Milanem u siebie i nawet bez bramkowy remis da mi awans. Poniżej zamieszczę wam jeszcze Tabele, strzelców, asystentów oraz wyniki 1/8 Ligi Mistrzów.
Tabela, strzelcy oraz asystenci..
Wyniki 1/8 Ligi Mistrzów
Karierę pisać dawnym stylem? Czy tym co wprowadziłem pisząc Newcastle?