Dział Ogólny > PES 2012

Czarna lista graczy

<< < (5/8) > >>

Reksio:
Nic nam taka lista nie daje bo to nas komputer losuje ;/ ja mam pytanie czemu KOnami nic z tym nie robi? Jest to bardzo duzy problem tej gry, pisalem do konami name osob ktore oszukiwaly wysylalem screeny filmiki wszystko bylo czarne na bialym i co z tego? koles gra dalej i dalej mnie robi w ciula i sie smieje ;/ w fifie tez tak jest? jesli nie to chyba zmienie gre bo to nie ma sensu naprawde pomimo tego ze pes jest duzo lepszy od fify :)

FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENic nam taka lista nie daje bo to nas komputer losuje ;/ ja mam pytanie czemu KOnami nic z tym nie robi? Jest to bardzo duzy problem tej gry, pisalem do konami name osob ktore oszukiwaly wysylalem screeny filmiki wszystko bylo czarne na bialym i co z tego? koles gra dalej i dalej mnie robi w ciula i sie smieje ;/

--- Koniec cytatu ---

Odnoszę wrażenie, że Konami coś zmieniło... dziś kilku graczy uciekło mi w trakcie meczu jak przegrywali i dostałem pieniądze za wygraną oraz było 3:0 dla mnie.

rafaler:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

rafaler:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE&context=C47b6d26ADvjVQa1PpcFM9OVs_CjzbYy4IUbszesjRCsCB0ec_La4=

REJESTRACJA lub LOGOWANIE&context=C4671621ADvjVQa1PpcFM9OVs_CjzbYzcZvYzog2pJFUrLUhcMSvE=

REJESTRACJA lub LOGOWANIE&context=C45bf806ADvjVQa1PpcFM9OVs_CjzbYymgzHGUQrK_F8gyEbkCvQw=

REJESTRACJA lub LOGOWANIE&context=C46e7a32ADvjVQa1PpcFM9OVs_CjzbY6Y0LmaDsvItGt36-nTy4EU=

rafaler:
koles rank ponad 700   40% rozlaczen a wygrana 3:0 dla niego co to k*** jest do ....

REJESTRACJA lub LOGOWANIE&context=C4fb8badADvjVQa1PpcFM9OVs_CjzbYzAGpU8ELbqOhrtz5w3sqVc=

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej