Dział Ogólny > PES 2012
Konami: „EA manipuluje statystykami sprzedaży FIFA 12”
raul7:
To nie jest żadna propozycja, kotku. I nie chodzi mi o mój obiektywizm, albo jego brak - tak jak mówisz. Niepotrzebne było końcowe stwierdzenie na temat kapsuły, bo to już podchodzi pod brak szacunku wobec drugiej osoby. Zażartym fanem, czy jak to stwierdziłeś "opętanym kapłanem" także nie jestem. W PES'a grywam na przemian z FIFĄ i oczywiście tu się zgodzę - EA dysponuje 200 - procentowo lepszym marketingiem niż Konami. Nie wspomniałem też słowem o tym, że FIFA cofa się w rozwoju, bo oczywiście tak nie jest. EA trzyma swój fantastyczny poziom i niech tak pozostanie. Zgadzam się, że PES aby dorównać w tej chwili konkurentowi powinien wymyślić coś nowego, może szokującego aby czymś zaskoczyć. Dziwne, bo ja jakoś nie widzę dużej różnicy między poprzednią wersją FIFY, oznaczonej numerkiem 11, a tą obecną 12. Może uświadomisz mnie, jakie ciekawe ruchy wykonali panowie z EA i jak to się przełożyło na 12?
frogas12:
jak ktos mowi ze pes w tym roku ma lepszy gameplay to mu wspolczuje..jak widze gre bramkarzy to az plakac sie to poprostu zenada...poprawaiali juz 2 razy i co..pokazuja swoje umiejetnosci ale jesli ktos inny tego nie przejmie to ta gra bramkarzy bedzie przez kolejne pare lat...a i jeszcze obronca ucieka od napastnika i ten sobie stzrela sam nie kryty brawo..
gooose:
A jeżeli ktoś pisze ze pes11 nie rożni się od 12 to chyba jest niewidomy.
Ostatnia fifa w jaka grałem to była 11 a trwało to z 10min.Zauważyłem ze od ostatniej czyli 99 gam play się nie zmienił.
To ze fifa weszła na szczyt to nie zasługa EA tylko konami bo wypuszcza gnioty które i tak są lepsze od Fify.
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOstatnia fifa w jaka grałem to była 11 a trwało to z 10min.Zauważyłem ze od ostatniej czyli 99 gam play się nie zmienił.
To ze fifa weszła na szczyt to nie zasługa EA tylko konami bo wypuszcza gnioty które i tak są lepsze od Fify.
--- Koniec cytatu ---
:D :D :D :D
longfly:
ja wiem ze czesc osob jest tak przesiaknieta marketingiem fifa i recenzjami z gazet notabene pod stolem platnymi niekiedy ze nawet nie zdaje sobie sprawy jak jest zmanipulowana.
Przypadkowosc pesa zawsze bedzie dawala przewage tej grze jesli nic nie skopia(jak w 10ce czy paczach ktore wywalilem). Fifa w tym roku jesli chodzi ozmiany to duzo nie wniosla bo system kolizji okazal sie bugiem. Poza tym ja nie wiem ale ta gra powinna byc robiona pod pady wszystko powinno byc intuicyjne a moim zdaniem menu jest kaszana. Mialem spory problem ze znalezieniem konfiguracji pada i poszczegolnych przyciskow.
Zawsze przyjdzie tu jakis "fan" tej gry bo ona jest taka bombastyczna '] tyle ze offline w pesa nawet z kompem po roku gry potrafi wpasc niesamowita bramka. Online strasznie zaciera postrzeganie gameplaju bo na zywo nawet bierki robia sie ciekawe.
Fanom fify polecam za rok wrocic i zdac relacje czy dalej tak wciaga kazdy mecz i jest inny niz poprzedni. Ja wiem ze jeszcze takiej fify nie stworzono.
W tym roku pes ma zmiany kluczowe dla dobrej rozgrywki Fifa ma lifting nieudanym systemem kolizji.
Nawigacja
[#] Następna strona