Dział Ogólny > PES 2012

Konami: „EA manipuluje statystykami sprzedaży FIFA 12”

<< < (2/5) > >>

willerod9:
Fifa się mocarnie reklamuje, ale jak zagrałem w dema Pesa 12 i Fify 12 to w fifie nie ogarniałem jaki przycisk jest do czego. Dodatkowo gameplay i ten słynny impact system to cuda były i nie potrafiłem ich ogarnnąć. Pes może nie ma fantastycznie zrobionych trybun i wielu licencji, ale ma super klimat i dokładnie zrobione twarze. Jak dla mnie, to Konami powinno lepiej i mocniej reklamować swoje produkty, to będzie miało sprzedarz porównywalną do EA, które jak zawsze przesadza.

stawar:
Dla mnie nie liczą się tekstury twarzy czy stadionów, tylko gameplay, a w tym aspekcie fifa wyprzedza o lata świetlne Pesa, ale niestety skazany jestem na tego drugiego, za słaby sprzęt mam.

raul7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDla mnie nie liczą się tekstury twarzy czy stadionów, tylko gameplay, a w tym aspekcie fifa wyprzedza o lata świetlne Pesa, ale niestety skazany jestem na tego drugiego, za słaby sprzęt mam.

--- Koniec cytatu ---

W gameplay'u wyprzedza PES'a? A to ciekawe.. bo właśnie mi się zdaje, iż jest na odwrót. Oczywiście obie gry są super, ale dla mnie wygrywa PES. Gdyby jeszcze mieli licencję na większą liczbę lig oraz piłkarzy, to po prostu byłoby bosko.

Artur 7:
Tak człowiek racjonalnie myślący wie że gameplay bliższy prawdziwemu futbolowi jest w FIFie choć ten system kolizji nieraz cyrkuje jak małpa :D ale cała otoczka piłkarskiej magi jest w PESie! ;) EA to Europa KONAMI Azja wiec co się dziwić w spr. lansu.. ;)

Nederland:
Sodówka żółtkom dobiera się do głów i pieprzą głupoty. EA zawsze mieli wysokie wyniki sprzedaży. Pewnie faktycznie przesadzają z tym mnożnikiem, ale dobieranie się do tego jest już chwytaniem się brzytwy i usprawiedliwianiem własnej porażki.

--- Cytuj ---A to ciekawe.. bo właśnie mi się zdaje, iż jest na odwrót.
--- Koniec cytatu ---
Niestety źle ci się wydaje. Albo masz problemy z obiektywizmem, albo trochę ponad rok temu wsadzono cię do kapsuły hibernacyjnej i obudziłeś się wczoraj.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej