http://forum.pesleague.pl/index.php/topic,108984.0.html tu pobrłem naprawde nie ma czym sie chwalić połowa nie ma tłumaczenia pomyliłes coś ??
jeżeli było
mówione ze
na razie nie ma
unnamedu 8 który ma proszę Pana dokładnie
217 088 tys. kwestii co jest w porównaniu
dokładnie z innymi:
unnamed 1 - 47 104 tys. kwestii
unnamed 2 - 16 384
unnamed 3 - 12 288
unnamed 4 - 4096
unnamed 5 - 36 864
unnamed 6 - 114 688
unnamed 7 - 53 248
unnamed 9 - 8192
unnamed 10 - 10 240
unnamed 11 - 4096
Więc teraz widzisz Panie Risto i inni zbulwersowani koledzy za jak wiele odpowiada
unnamed 8 który jest zrobiony ale wymaga korekt technicznych i stylistycznych - co tyczy się także reszty. Gdyby zsumować unnamedy 1+2+3+4+5+6 = otrzymamy trochę większy wynik (231 424 kwestii) niż w
unnamedzie 8 (217 088) Nie dziwcie się więc że Spolszczenie nie ma 100% ale to było mówione zaraz po wydaniu i nikt tego nie krył!!!
artur 7 poco nam jakas konfrontacja
dobrze wiecie ze wam pomagałem a tak przy okazji to jak gadalem z pawlodarem to ja nie mialem wam tłumaczyc plikow lcm15t i lcm17t ktore w większości odpowiadają za tryb kariery bo ponoć któryś z was już to przetłumaczył w 100% procentach tak mi mówił pawlodar
więc moje pytanie dlaczego nie skopiowaliście swoje pliki tylko były moje ??
a które spolszczenie będą chcieli ściągnąć i grać na nim to już zależy od forumowiczów więc pozostawmy to im do skomentowania jak już ukażą się te spolszczenia
kriss, pawlodar miał władzę nie śledziłem waszych rozmów gg wiedziałem tylko od niego że jesteś pomocnikiem i wiesz tak jak na koncu swojego postu napisałem ze porównywanie byłoby dziecinne
Szanuje Twoją pracę i jeszcze w dodatku pomoc przy naszym projekcie i ludzie wybiorą co będą chcieli już o tym kiedyś wspominałem
Nie jestem jakimś entuzjastą spolszczeń, ale z tego co mi wiadomo to spolszczonko krissa nie jest może jakimś literackim majsterstykiem ale w przeciwieństwe do Twojego jest stabilne i nie wywala do windowsa przy każdej nadażającej sie okazji. Pozatym kriss nie mami obietnicami, jest słowny i nie ma mdlejacych kolegów. Ale to oczywicie tylko moja subiektywna opinia, spokojnej nocy!
Ostatnio czytałem posty że Spolszczenie by pelseague to jest to od pawlodara teraz ode mnie...
Spolszczenie jest całej ekipy która pracowała. Błedy z wywalaniem do windy też były uwzględnione i dalej wymagają poprawy
Dokładnie, po co wymyślać bajki wyssane z palca z zasłabnięciem? Nie lepiej było wyjaśnić to w prosty sposób, że nie dacie rady wydać spolszczenia w zaplanowanym terminie, z powodu braku czasu, czy nadmiaru nauki. "Odwaga to plotka, braterstwo spadło w otchłań. Uczciwość? Ją tutaj rzadko można spotkać".
Nom musiałbym być kompletnym kretynem żeby wyj*bać tekst o mdlejącym koledze
Wiecie co zachowujecie się jak banda dzieciaków które myślą że my wręcz mamy taki obowiązek wobec Was bo obiecaliśmy
Nie dostałem ani centa za moją dotychczasową pracę a słyszę tylko stękanie już nie powiem kogo.. Gdy napisałem post z prawdą w wątku o zbliżającym się spolszczeniu ludzie zgłaszali go do Admina mówiąc że są zbulwersowani a osoba zamieszczająca ten post ma niski poziom intelektualny
pawlodar zbierał ekipę, pawlodar wydał spolszczenie miał wiekszą "władzę" ode mnie i był za dobry, bo chciał dac Wam to co zdążyliśmy, ale gdybym to ode mnie zależało zlałbym Wasze żałosne codzienne płacze w wątku o zbliżającym się Spolszczeniu typu: "normalnie bezczelni już koniec listopada a Spolszczenia jak nie było tak nie ma!" i robił dalej swoją bezpłatną pracę a termin wydania byłby na styczeń ba nawet luty jakby mi się spodobało i jakbym stwierdził że już czas... Ale pawlo decydował...