Autor Wątek: Milan by Santi6| 23. Kolejka | Losowanie 1/8 Ligi Mistrzów!  (Przeczytany 29207 razy)

Offline Michal16ZenitSP

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 15.01.2009r.
  • Aktualny awatar, chyba nie znajde lepszego.
    • Moja strona o futbolu, robię ja sam, więc sorry za brak newsów, postaram sie je nadrobić.
  • Gram w: PES 2013
Odp: Milan by Santi6| 17. Kolejka-Zobacz.
« Odpowiedź #160 dnia: Styczeń 17, 2012, 17:52:45 »
Wysokie zwycięstwo nad Malagą zapewniło Ci pierwsze miejsce, gratuluję, bo drużyna z Hiszpanii postawiła trudne warunki, szkoda tylko, że z Novarą się nie udało, gdybyś może próbował strzelać z pola karnego, może byłby gol, ale teraz możemy tylko gdybać ;).
Powodzenia w kolejnych meczach i obyś przeskoczył Inter jak najprędzej :).
Wiem,że są duże zaległości na stronie, jeżeli uważasz, że warto kontynuować pracę nad nią wyślij opinię na PW ;).

Offline Osirian.

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 18.08.2011r.
Odp: Milan by Santi6| 17. Kolejka-Zobacz.
« Odpowiedź #161 dnia: Styczeń 17, 2012, 18:54:54 »
Porażka z Novarą to wielka niespodzianka. Dobrze, że Inter nie wygrał bo miałby już 5 pkt przewagi. W meczu to ty prowadziłeś grę, oddałeś więcej strzałów, lecz to gospodarze zwyciężyli. W tym spotkaniu po prostu zawiodła skuteczność, ale jestem pewien, że w kolejnym meczu już się odblokujesz. ;)

Offline Santi6

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Na forum od: 20.03.2011r.
  • Uwierz w swoje marzenia! - one są sensem życia...
Odp: Milan by Santi6| 18. Kolejka | El Shaarawy ratuje!
« Odpowiedź #162 dnia: Styczeń 17, 2012, 23:45:19 »

18. Kolejka

''Odblokowanie''

A.C Milan 2-1 A.C Chievo Verona

20' Pato 1-0,35' Pellissier 1-1,78' El Shaarawy (Pato) 2-1
6' Emanuelson

18 kolejka była przykładem odblokowania się drużny gospodarzy.To spotkanie wygrali po pięknym dobijającym ciosie.Wykonawcą go był młodziutki El Shaarawy, który w tym spotkaniu dostał swoją szansę i pokazał że jest w stanie powalczyć o miejsce w pierwszej 11.

Skrót

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=8f1ed455b30623f98fca2960a6f19ad3&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=8f1ed455b30623f98fca2960a6f19ad3&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Mecz wygraliśmy bowiem gdybyśmy tego nie uczynili to spadlibyśmy jeszcze niżej w tabeli ligowej, dlatego cieszę się z tego faktu że to ja strzeliłem zwycięskiego gola.Jednak nie zrobił bym tego bez pomocy znakomitego Pato, który z dużym spokojem posłał piłkę pod moje nogi, dziękuje mu za to
-El Shaarawy
Ocena wg BravoSport
7/10

Galeria

Statystyki, Tabela

Offline fcbm18

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 10.04.2010r.
« Odpowiedź #163 dnia: Styczeń 18, 2012, 00:35:04 »
Ładnie prowadzona kariera, szkoda przegranej z beniaminkiem. :/ Gratuluję 1 miejsca w grupie Ligi Mistrzów i mam nadzieję, że wygrasz ligę. Dobrze że wygrałeś ostatni mecz, trzeba gonić Inter. ;)

Ps. Nie pisz ocena wg. Bravosport, brzmi to tak niepoważnie.:/

Offline barthez

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 10.04.2009r.
  • "C'est un entraîneur guerre." Reprezentacja ♥
    • Status GG
  • Gram w: PES 06
« Odpowiedź #164 dnia: Styczeń 18, 2012, 11:40:40 »
ważne zwycięstwo z Chievo ;) dobre 1. miejsce w grupie - teraz czekamy na losowanie 1/8. Szkoda jednak meczu z Novarą, ale porażki się zdarzają i trzeba je również akceptować. Powodzenia w losowaniu 1/8! ;D

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
« Odpowiedź #165 dnia: Styczeń 18, 2012, 13:52:18 »
No proszę mimo młodego wieku Shaarawy czasem potrafi stanąć na wysokości zadania i gdy klub jest w opałach to potrafi ich z tego wyciągnąć. Tak jak to ostatnio w rzeczywistości zrobił Callejon gdy Real mierzył się z Mallorcą :D. W tabeli widzę jest ciekawie, także druga runda sezonu zapowiada się na wielką walkę o mistrzostwo :D.

Offline Santi6

• Amator
  • *
  • Autor wątku
Odp: Milan by Santi6| 19.Kolejka | Mordercza Walka. Kto Wygrał ?
« Odpowiedź #166 dnia: Styczeń 19, 2012, 13:20:26 »

19. Kolejka

''Mordercza Walka''

Genoa C.F.C 1-1 A.C Milan

49' Caracciolo (Ze Eduardo) 1-0-79' Pato 1-1
56' Mexes

To spotkanie napastnicy Milanu zapamiętają na długo, bowiem nie mogli oni przełamać potęgi bramkarza gości.No raz im się udało ale piłka wpadła fuksem i mają powody do tego aby się cieszyć że w tym starciu nie odnieśli porażki.Statystyki strzałów są miażdżące.Milan oddał zupełnie więcej strzałów ale jak zwykle nie mógł ich skuteczniej wykorzystać.A Genona grała cichutko i w pewnej minucie zaatakowała skutecznie i boleśnie.Widocznie nie posiadanie piłki ani oddawanie strzałów pozwala na wygrywanie spotkania.Liczy się skuteczności i to ona prowadzi do zwycięstwa.

Ekipy wyszły na ten mecz z nadzieją że uda im się zgarnąć 3 punkty.Po pierwszej połowie spotkania można wywnioskować że to Milan powinien zakończyć ten mecz już po tym czasie, bowiem miał dużo sytuacji pod bramkowych no i dwie sytuacje sam na sam, które sknocił Pato.Druga połowa dla Gospodarzy zaczęła się szczęśliwie.Akcja toczyła się w środku pola gdy nagle piłkę przejął Caracciolo i w niezwykły sposób zagrał długą piłkę do Ze Eduardo a ten oddał mu futbolówkę i Caracciolo strzelił na pustą bramkę.Kilka minut później mieliśmy rzut wolny dla Genony.Jednak zawodnik przestrzelił i to bardzo bardzo ''ostro''.W końcu nadeszła ta upragniona akcja dla gości.Piłkę pod nogami miał Pato, podał on do Robinho ten mu odegrał i Brazylijczyk pięknym strzałem zza pola karnego umieścił piłkę w siatce, przy czym ta odbiła się jeszcze od słupka.
Sytuacja w tabeli jest napięta.Milan próbuje wyprzedzić prowadzący Inter, ale jeśli chcą to uczynić muszą regularnie wygrywać!

Jestem w szoku.Ten bramkarz bronił jak w transie.Nie dało się go powstrzymać.Jednak uległ on mojemu koledze Pato.Mogliśmy zapewnić sobie 3 punkty,ale znów nie graliśmy skutecznie.Pezim na pewno jest na nas bardzo zły.Pewnie gdy wrócimy do domu będzie z nami prowadził ostrą rozmowę.-zakończył brazylijczyk Robinho.

Oto Co Pezim Powiedział Po Spotkaniu

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
« Odpowiedź #167 dnia: Styczeń 19, 2012, 13:28:43 »
Czytam pierwsze zdanie jeszcze nie wiedziałem kto jest w bramce Genoa ale od razu spojrzałem i po zobaczeniu nazwiska Frey zrozumiałem dlaczego tacy zawodnicy jak Pato czy Ibrahimović mieli problemy ze strzelaniem gola. Genoa zawsze sprawiała duże problemy, pamiętam moją karierę Romą i tam własnie najciężej było ograć Genoe oraz Catanie ;)

Offline vapmos

• Amator
  • *
  • Na forum od: 07.01.2012r.
  • Grom - Pogrom
« Odpowiedź #168 dnia: Styczeń 19, 2012, 15:03:04 »
Wymęczone 1:1 . Genoa to nie wygodny rywal dla każdego . Remis na ich terenie nie jest najgorszy . Frey to chyba mecz życia zagrał ^^

Offline marz2

• Amator
  • *
  • Na forum od: 30.12.2011r.
« Odpowiedź #169 dnia: Styczeń 19, 2012, 16:06:20 »
Chociaż stworzyliście sobie sporo sytuacji to bramkarz był praktycznie nie do pokonania. Trzeba o tym remisie jak najszybciej zapomnieć i skupić się na następnym meczu.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
by marz2
(koment za koment)

Offline Santi6

• Amator
  • *
  • Autor wątku
Odp: Milan by Santi6| Kontuzja Ambrosiniego
« Odpowiedź #170 dnia: Styczeń 19, 2012, 16:13:18 »
Kontuzja Ambrosiniego

Dziś pomiędzy godziną 13-14 na treningu doszło do małego wypadku.Chodzi tutaj o nie chcący wślizg ze strony jednego z kolegów który po prostu zagapił się i nie trafił w piłkę lecz w nogi.Ambrosini opuścił sam boisko i lekarze mówią że nie jest to nic poważnego, piłkarz zostanie wykluczony z gry tylko na jeden tydzień.

-Nie jest to nic poważnego tak mówią lekarze.Czuję tylko lekki ból w kolanie i nic innego, jednak muszę poczekać tydzień aby ten ból umilkł.Przez ten czas będe trenował tylko że w inny sposób i mam nadzieję że moi koledzy poradzą sobie be zemnie-zakończył Ambrosini.

Offline Osirian.

• Amator
  • *
  • Na forum od: 18.08.2011r.
« Odpowiedź #171 dnia: Styczeń 19, 2012, 16:15:57 »
Wydarliscie dosłownie w końcówce 1 punkt. Frey bronił jak natchniony, ale nic nie trwa wiecznie. W końcu musiał skapitulować. Pato po dwóch sytuacjach zmarnowanych przełamał sie i strzelił gola. Liczę, że wyprzedzicie Inter ;)

EDIT: Dobrze, że Ambrosini będzie pauzował tylko tydzień. Oby kontuzja się nie przeciągnęła ;)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 19, 2012, 16:17:28 wysłana przez DavidVilla#7 »

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
Odp: Milan by Santi6| Kontuzja Ambrosiniego.
« Odpowiedź #172 dnia: Styczeń 19, 2012, 16:27:16 »
Dobrze, że skończyło się na nie groźnej kontuzji. Ambrosini to ważny punkt zespołu i gra tu niemal od zawsze. Ciekaw jestem jak będzie się spisywał po kontuzji ale mam nadzieję, że wszytko będzie dobrze. To tylko tydzień.

Offline barthez

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 10.04.2009r.
  • "C'est un entraîneur guerre." Reprezentacja ♥
    • Status GG
  • Gram w: PES 06
Odp: Milan by Santi6| Kontuzja Ambrosiniego.
« Odpowiedź #173 dnia: Styczeń 19, 2012, 16:39:09 »
Przy tak kapitalnej postawie Freya, remis jest satysfakcjonującym wynikiem. Niezawodny Pato (chociaż bądź co bądź spierdzielił 2 "oko w oko") dokonał jednak niemożliwego i udało mu się pokonać świetnie spisującego się bramkarza. Mimo wszystko na treningu trzeba oddawać więcej strzałów. Niby skuteczności nie da się wytrenować, ale jeśli popracuje się nad precyzją, to o strzelanie goli będzie łatwiej. Na szczęście kontuzja Ambrossiniego niegroźna ;)

Offline Santi6

• Amator
  • *
  • Autor wątku
Odp: Milan by Santi6| Dwu mecz w pucharze Włoch.
« Odpowiedź #174 dnia: Styczeń 19, 2012, 17:33:18 »
Ćwierćfinał Pucharu Włoch

Mecz Pierwszy

A.C Milan 1-1 Genona C.F.C

17' Pato (Robinho) 1-0-71' Miguel Veloso 1-1

Mecz Drugi

C.F.C Genona 0-3 A.C Milan

13' Pato (Cassano) 0-1,17' Robinho 0-2,79' Robinho (Cassano) 0-3

Oba spotkania były emocjonujące.Pierwszy mecz był spokojny, bowiem nikt nie chciał się przemęczać.Jednak w drugim piłkarze Milanu już się nie oszczędzali i aż trzy razy pokonali fenomenalnego Freya.Tym samym awansowali do półfinału w którym zagrają z Fiorentiną.

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
« Odpowiedź #175 dnia: Styczeń 19, 2012, 17:59:07 »
Pierwszy mecz słaby w twoim wykonaniu, ale w drugim nie dałeś szans Genonie.
Fiorentina będzie bardziej wymagającym rywalem, ale powinieneś dać rade.

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #176 dnia: Styczeń 19, 2012, 19:32:49 »
O proszę. Trzy mecz z Genoą i tylko jeden wygrany ale za to ten najważniejszy, który dał wam awans do półfinału pucharu Włoch. W drugim meczu postawiłeś wszytko na jedną kartę i udało się wygrać, fenomenalny Robinho. W półfinale czeka na was Fiorentina..z Borucem w bramce mam nadzieję ;)

Offline mpoesp

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 01.06.2010r.
« Odpowiedź #177 dnia: Styczeń 19, 2012, 21:05:07 »
Być może w pierwszym meczu piłkarze trochę zlekceważyli rywala, jednak w drugim spięli pośladki :D i wygrali pewnie mecz. A po drugiej stronie drabinki też ciekawie. Mecz w półfinale Roma - Inter. Będzie ciekawie w finale o ile do niego dojdziesz :)

Cóż to zawodnicy robią na treningu... :P Powinni bardziej uważać, na szczęście Ambrossiniemu nic poważnego się nie stało i już wraca do gry :)

Offline vapmos

• Amator
  • *
  • Na forum od: 07.01.2012r.
  • Grom - Pogrom
« Odpowiedź #178 dnia: Styczeń 19, 2012, 22:38:08 »
Trzy mecze grałeś z Genona dwa razy zremisowałeś , i odniosłeś bardzo ważne zwycięstwo :) Następnym rywale Fiola :) Nie będzie tak prosto :)

Offline Santi6

• Amator
  • *
  • Autor wątku
Odp: Milan by Santi6| 20. Kolejka | Negocjacje?
« Odpowiedź #179 dnia: Styczeń 20, 2012, 00:06:59 »
20. Kolejka

''Gonić Inter!''

AC Milan 3-1 Calcio Catania

Ibrahimović 13',Pato (R) 19',Ibrahimović 54' - Samobój 71'

Spotkanie te należało w całości do Milanu.To on dzisiaj pokazał że jest godziem wygrać ligę.Grali kapitalnie w ataku i to było sukcesem do zwycięstwa.Mieli też znakomity doping ponieważ grali u siebie.Zacznijmy od tego jakim ustawieniem wyszły obie ekipy.Gospodarze wybrali ustawienie 4-3-1-2 i starali się kontrolować piłkę natomiast Goście wybrali formację 4-3-3 i ich zadaniem było zagrywanie długich piłek.W 13 minucie ujrzeliśmy pierwszą bramkę w tym spotkaniu.Strzelcem był Ibrahimović, który dostał długą piłkę za plecy od Nocerinego, biegnął ile miał sił przy czym minął bramkarza i trafił do pustej siatki.W 19 minucie mieliśmy faul przed polem karnym dla Czerwono-Czarnych.Wykonującym stały fragment gry był Pato, który wspaniałym technicznym strzałem posłał piłkę nad murem a ta wpadła w same okienko bramki.Przypominam że był to pierwszy gol w sezonie dla gospodarzy z rzutu wolnego.54 minuta znowu długą piłkę dostał Ibra tylko że teraz minął dwóch obrońców jak dzieci i strzałem z lewej nogi posłał piłkę w prawy róg bramki.Mecz miał zakończyć się tym wynikiem jednak w 71' piłka odbiła się od robiącego wślizg Emanuelsona i wleciała do siatki przy czym lobneła Abbiatiego.

Negocjacje?

Dostaliśmy wiadomość od zarządu klubu że dzisiaj o godzinie 9:00 ma dojść do spotkania trenerów z obydwu drużyn.Rozmowa będzie dotyczyć 24-niego Hulka, który aktualnie gra w portugalskim Porto.Dlaczego Pezim wybrał właśnie jego? Tego nie chciał nam już zdradzić.Teraz czekamy z niecierpliwością czy kluby dojdą do porozumienia.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

Odp: Milan by Santi6| 20. Kolejka | Negocjacje?
« Odpowiedź #179 dnia: Styczeń 20, 2012, 00:06:59 »