Autor Wątek: Milan by Santi6| 23. Kolejka | Losowanie 1/8 Ligi Mistrzów!  (Przeczytany 29199 razy)

Lysy14Stilic

• Gość
Odp: Milan by Santi6| Kolejna Porażka Tym Razem W Lidze Mistrzów
« Odpowiedź #60 dnia: Grudzień 29, 2011, 13:12:25 »
Van nistelrooy pokazał klasę i dał Maladze zwycięstwo. Zawsze w doliczonym czasie gry, ale tak bywa. Kolejny samobój, ale przerwiesz tą serię porażek i wyjdziesz z dołka :)

Offline Santi6

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 20.03.2011r.
  • Uwierz w swoje marzenia! - one są sensem życia...
Odp: Milan by Santi6| W końcu upragnione zwycięstwo!
« Odpowiedź #61 dnia: Grudzień 29, 2011, 15:03:44 »

7. Kolejka

''Boateng Bohaterem''

Cesena 1-3 Ac Milan

15' Bogdani 1-0
28' K.P.Boateng (Pato) 1-1
39' K.P.Boateng (Ambrosnini) 1-2
66' K.P.Boateng (Pato) 1-3

W siódmej kolejce ligi włoskiej zmierzyła się Cesena z Milanem.Szczęśliwie dla gości zakończył się ten pojedynek wygraną 3-1.W końcu po dwóch prze granach z rzędu odnieśli zwycięstwo w wielkim stylu.Genialnym występem popisał się Boateng,który ustrzelił ''hat-tricka''.Oprócz niego wspaniale zagrała defensywa,która mimo tego że przepściła Boagniniego,który strzelił bramkę zatrzymała wiele spaniałych akcji Gospodarzy.Mogą być z siebie naprawdę dumni,przełamali oni swoją ''nie wiarę'' w siebie.Milan zgarnia trzy punkty...

Pezim O Spotkaniu:

Jestem bardzo szczęśliwy,ponieważ moja drużna w końcu odniosła upragnione zwycięstwo.Jestem bardzo dumny z Boatenga,który dzisiaj ustrzelił hat-tricka serdecznie mu gratuluje.Czego innego nie można powiedzieć o defensywie też znakomicie się popisała oby tak dalej.

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?action=login">LOGOWANIE</a>

______________________________________________________________________________________

Wypowiedzi Piłkarzy Po Meczu

Gdy trafiłem bramkę na 1-0 za bardzo się cieszyliśmy.Myśleliśmy że podetneliśmy Milanowi skrzydła.Jednak tak się nie stało po tym golu oni wzięli się do pracy i grali ja nigdy przedtem.Szybkie podania niesamowita ilość zwodów i potem szybki strzał na bramkę.Gdy było już 2-1 wiedziałem że sobie nie poradzimy i tak się stało.
Mówił-Erjon Bogdani,piłkarz Ceseny

Cudownie się czuje.Ustrzeliłem dzisiaj hat-tricka i jestem z tego dumny.Jednak nie uczyniłbym tego bez pomocy moich kolegów szczególnie bez Pato to on pomógł mi strzelić dwie bramki z tego miejsca bardzo mu dziękuje.Trener też jest z nas dumny,bowiem wygrywamy pierwszy raz po dwóch przegranych spotkaniach z rzędu.Dziękuje mu za cierpliwość wobec nas.
Mówił-K.P.Boateng,piłkarz Milanu

Offline The Stig

• III - ligowiec
  • Na forum od: 03.04.2009r.
Odp: Milan by Santi6| W końcu upragnione zwycięstwo
« Odpowiedź #62 dnia: Grudzień 29, 2011, 20:48:44 »
To Cesena rozpoczęła mecz od bramki, więc jeszcze większy wyczyn że potrafiłeś strzelić później 3 bramki i zdominować spotkanie. Lubię Kevina P. Boatenga, więc cieszę się, że ustrzelił on hat-tricka. Być może w mojej Chelsea znajdzie się dla niego miejsce :D

Offline DAViDs

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 14.03.2010r.
« Odpowiedź #63 dnia: Grudzień 29, 2011, 20:51:46 »
Huh,Boateng show w meczu z Ceseną  :D
Mimo że szybko straciliście bramkę,bo już w 15 minucie,to zdołaliście się podnieść i wpakowaliście(właściwie to tylko Boateng)im 3 bramki.
Pato nieźle zakręcił obrońców Ceseny przy pierwszej bramce :D

Offline karata96

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 19.12.2009r.
« Odpowiedź #64 dnia: Grudzień 29, 2011, 21:10:39 »
prze granach, przepściła, spaniałych
:D
Trochę literówka się kłania :D
Kariera b. fajna. Gratuluje wygranej z Ceseną.
Boateng zagrał kapitalne spotkanie świadczy o tym hat-trick.
" border="0

Offline mpoesp

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 01.06.2010r.
« Odpowiedź #65 dnia: Grudzień 29, 2011, 21:44:08 »
No prosze :P Najpierw przeciwnik strzela gola, i chyba rozdrażnił tym Milan, a szczególnie Boatenga :P Boateng show! :P Dobry mecz też Pato, który zaliczył 2 asysty :) Byliście wizualnie i statystycznie drużyną lepszą i wygraliście. Pewne 3 punkty :) Chociaż mogło by się zrobić gorąco, gdyby nie ten słupek zawodnika Ceseny...

Offline Santi6

• Amator
  • *
  • Autor wątku
Odp: Milan by Santi6| Puchar Włoch 2 Mecz.
« Odpowiedź #66 dnia: Grudzień 29, 2011, 23:03:37 »

Puchar Włoch-2 Mecz

''Spokojne Spotkanie''

Msv Duisburg 1-3 Ac Milan

45' Ibrahimović (Emanuelson) 0-1
48' Seedorf (Ibrahimović) 0-2
71' El Shaarawy (Ibrahimović) 0-3
90'+ Jula (Shao Jiayi) 1-3

W drugim meczu Pucharu Włoch zmierzył się Dusinborg z Milanem.Nie było to jakieś zaciekłe spotkanie czy coś.Drużna gości grała wolną i skuteczną piłkę dlatego rywale nie mieli szans w tym starciu.Czerwono-Czarni poprawili wyraźnie defensywę i ofensywę co pokazali w tym spotkaniu nawet wystawiając prawie cały składy drużyny rezerwowej.Dobry występ zaliczył młody El Shaarawy który pokazał swoje umiejętności techniczne i fizyczne.Ten dwumecz to był prawdziwy pogrom wynik wynosił aż 9-2.

Pezim O Spotkaniu:

W tym meczu postawiłem na rezerwy i zrobiłem dobrze.Ponieważ za klimatyzowali się oni i zdobyli zaufanie innych kolegów co mnie bardzo cieszy.Jestem dumny z moich podopiecznych dlatego że wygrali oni w dwumeczu aż 9-2.

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?action=login">LOGOWANIE</a>

______________________________________________________________________________________

Wypowiedzi Po Meczowe

Ten mecz spowodował mój nagły smutek bowiem odpadliśmy w grze o puchar Włoch i teraz nie możemy o niego walczyć.Trzeba przyznać że Milan to chyba najlepsza drużyna jak na razie z tej ligi ponieważ rozniosła nas w dwumeczu aż 9-2 gdy zobaczyłem powtórki goli bardzo mnie to bolało i wtedy ujrzałem potęgę Milanu.
Mówił-Emil Jula,piłkarz Msv Duisburg

Ten mecz to był nasz największy sukces jaki dotąd osiągnęliśmy.Wygrana nad rywalem w dwumeczu 9-2 robi na prawdę wielkie wrażenie.Teraz cieszymy się z awansu do kolejnego etapu Pucharu Włoch.Jeszcze na koniec chciałbym podziękować trenerowi że dał mi szansę.
Mówił-Stephan El Shaarawy,piłkarz Milanu
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2011, 00:17:16 wysłana przez Santi6 »

Offline Santi6

• Amator
  • *
  • Autor wątku
Odp: Milan by Santi6| Wywiad.
« Odpowiedź #67 dnia: Grudzień 30, 2011, 01:24:50 »
Wywiad Z Panem Pezimem Dla:

ES-EuroSport
P-Pezim

ES-Witam Pana o dość później porze mam do Pana kilka pytań czy zgodzi się pan na odpowiedź.?
P-Ależ tak oczywiście.
ES-Więc zaczynajmy.Pierwsze pytanie jakie tutaj padnie to czy jest pan szczęśliwy i cieszysz się z tego że trafiłeś do Milanu.?
P-Szczęśliwy to tak.Również cieszę się z tego że tutaj w ogóle trafiłem,ponieważ gdy byłem dzieckiem zawsze chciałem zostać trenerem w tym klubie.I gdy dostałem taką oto wiadomość byłem bardzo podekscytowany,i dalej jestem.
ES-Dobrze zatem kolejne.Czy zamierzasz zakupić kogoś w najbliższym okienku transferowym.?
P-Właśnie się nad tym zastanawiam już od dłuższego czasu i stwierdzam że tak.Ponieważ muszę zakupić młodszych graczy aby to oni zastąpili tych starszych.Również muszę popracować nad taktyką i myślę że przyda mi się pomoc właśnie nowych graczy.
ES-Aha Rozumiem.A czy można wiedzieć na kogo pan ''poluje''.?
P-Tak mogę to zdradzić poluje na Neymara,Torresa,oraz Pique ponieważ to kapitalni gracze i mam nadzieje że uda mi się któregoś z tych kandydatów sprowadzić do Milanu.
ES-W takim razie tyle z mojej strony żegnam i do widzenia.
P-Ja też żegnam i życzę miłej nocy.

Offline The Stig

• III - ligowiec
  • Na forum od: 03.04.2009r.
« Odpowiedź #68 dnia: Grudzień 30, 2011, 01:33:58 »
Mój Torres?! Mój Neymar?! U Ciebie?! :D Haha.

Fajny krótki związły wywiadzik. Dobrze, że Pezim spełnia się zawodowo, chciał być częścią Milanu... Jest częścią Milanu ;]

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
« Odpowiedź #69 dnia: Grudzień 30, 2011, 02:17:43 »
Neymar, Torres, Pique? Wysoko mierzysz.  :) W końcu AC Milan to klub z najwyższej półki, nie ma się co dziwić.  :) Wywiad krótki, zwięzły, ale rzeczowy. Pezim oczywiście opowiada o tym jak to mu dobrze w Mediolanie, i że zawsze chciał Tu pracować.  :) Standard.  :P

Offline Giggs11

• Amator
  • *
  • Na forum od: 03.12.2011r.
« Odpowiedź #70 dnia: Grudzień 30, 2011, 09:55:57 »
No niestety w drugiej kolejce Ligi Mistrzów pokonała cię Malaga, która zdobyła gola w 90 minucie. Cieszy dobra forma strzelecka Boatenga, bo bardzo go lubię. W pucharze Włoch pewnie pokonałeś Duisburg 3:1. Jeżeli El Shaarawy zaliczył dobry występ powinieneś mu dać szansę w Serie A, może błyśnie jego talent.
" border="0
Jedyni Bogowie Rapu!

Offline kacp94er

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 12.06.2011r.
  • ¡¡¡ HALA MADRID ¡¡¡
« Odpowiedź #71 dnia: Grudzień 30, 2011, 10:20:43 »
Bo bolesnej porażce z Malagą bo to ty byłeś faworytem przyszedł czas na zwycięstwa  wygrana z Cesena na pewno ci pomogła otrząsnąć się po porażce w LM no i potem jeszcze pewne zwycięstwo w Pucharze Włoch
co do wywiadu to może być krótko i na temat chociaż mi nie podobają sie te transfery Pique i Neymara są poprostu nie realne no ale to twoja kariera i ty tu rządzisz  ;)

Offline Maor 5

• Amator
  • *
  • Na forum od: 21.12.2011r.
« Odpowiedź #72 dnia: Grudzień 30, 2011, 10:43:54 »
Pewne dwie wygrane 3:1 w dwóch meczach. Boateng mimo młodego wieku wyrasta na lidera drużyny :D
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
FC Barcelona by, Maor5

Offline Bambaryla

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 05.08.2011r.
  • You'll never walk alone
« Odpowiedź #73 dnia: Grudzień 30, 2011, 11:00:27 »
Ty to lepiej uważaj z tym Torresem  :D Nie wiem jak u ciebie w Pesie sobie radzi, ale w realu to nic nie strzela. Jeśli chcesz wzmocnić atak to polecam ci Dzeko z City. U mnie wymiatał jak go do Milanu w PES12 kupiłem. W rewanżowym meczu okazaliście spokój, powoli budowaliście kolejne ataki. Wygrywacie 3-1, a w dwumeczu gromicie rywala 9-2. Widzę, że po trzech porażkach nadeszły dwa zwycięstwa.

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
« Odpowiedź #74 dnia: Grudzień 30, 2011, 11:21:59 »
Eh.. pamiętam, że wczoraj komentowałem ci mecz wygrany 1-3, ale teraz widzę, że komentarz coś nie doszedł. Tak więc zacznę jeszcze raz. Może te spotkanie nie zaczęło dobrze, jednak potem bardzo lubiany przeze mnie Boateng, który trafił tutaj hart-tricka i zapewnił twojej ekipy trzy punkty. Następnie przyszedł także dobry mecz. Tutaj już prowadziłeś 0-3, jednak rywal w końcówce meczu zdobył honorowego gola. Bardzo mnie cieszy te stawianie na El Shaarawy'a bo jest to na pewno bardzo dobry gracz. Powiem ci, że nigdy w życiu nie chciał bym widzieć w Milanie Pique (powodów nie muszę chyba wyjaśniać). Torres i Neymar to ciekawa opcja, lecz tutaj bym był za tym pierwszym. Ja bym ci jeszcze proponował Kake i Roniego, no ale jak stawiasz na młodzież to ich nie kupuj :).

Offline Konfas

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Visca El Barca !!!
« Odpowiedź #75 dnia: Grudzień 30, 2011, 11:24:53 »
dobry wywiad, trener wie czego chce :)
i taka rada ode mnie, po kropce rób spację :D

Offline Norbi21

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 05.09.2011r.
« Odpowiedź #76 dnia: Grudzień 30, 2011, 11:49:01 »
W rewanżowym spotkaniu Pucharu Włoch postawiłeś na rezerwy i wyszło ci to na dobre,mieliście duża przewagę nad Duisburgiem i pewnie pokonaliście niemiecką drużynę 3-1

Offline thekrzychu

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 12
  • Na forum od: 03.04.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #77 dnia: Grudzień 30, 2011, 15:27:16 »
Normalnie napisałbym, że ściąganie w pip gwiazd do drużyny już napakowanej gwiazdami byłoby bezmyślnym zachowaniem, ale większość zawodników Milanu to zawodnicy dalece od swojej formy, a większość z nich swoje najlepsze sezony ma już za sobą.

Pique nie pasuje do Milanu, tak samo Neymar. Pasowałby natomiast Torres, ale przy obecnej liczbie napastników nie wiem czy byłby On Tobie potrzebny. 

Offline Santi6

• Amator
  • *
  • Autor wątku
Odp: Milan by Santi6| Pech.
« Odpowiedź #78 dnia: Grudzień 30, 2011, 20:01:35 »

8. Kolejka

''Pech''

Ac Milan 1-2 Parma F.C

5' Palladino (Floocari) 0-1
19' Floocari (Giovinco) 0-2
27' El Shaarawy (K.P.Boateng) 1-2

W ósmej kolejce ligi Włoskiej zmierzył się Milan z Parmą.Czerwono-Czarni nie dali sobie rady z gośćmi i ulegli im 2-1.Po tej porażce nic nie można mówić trzeba sobie tylko uświadomić że stało się jak się stało i nic się nie da już zrobić. Mimo tego że przegrali to nawet nie mogli się dogadać na boisku i pewnie to im przeszkodziło w wygraniu. Pezim wystawił młody atak ale to i tak nic nie dało.Nie ma co tu dalej pisać pech przegrana zawsze boli lecz nie ma się co obawiać Milan i tak znajduje się wysoko w lidze.

Pezim O Starciu:

Pech można sobie tylko powiedzieć ten jeden wyraz.Nic w tym meczu nam nie wychodziło.Mimo starań w przygotowywaniu akcji obrońcy gości ją przerywali i kontrowali.Jestem dobrej myśli i ciesze się że się tu znalazłem jednak będe musiał porozmawiać z piłkarzami po męsku.

Wypowiedzi Piłkarzy Po Starciu

Nie jestem zadowolony z mojego występu.Mimo tego że trener dał mi szansę ja ją zmarnowałem.Nie wiem czy jeszcze coś osiągnę w tym klubie.Bo jeśli nie to będę się zastanawiał nad opuszczeniem tego wspaniałego Milanu ale po co mam siedzieć tutaj na ławce i marnować takie szanse jakie daje mi trener.
Mówił-Zlatan Ibrahimović,piłkarz Milanu

Ten mecz był jednym z moich najlepszych w tym sezonie.Asystowałem i trafiłem do siatki Abbiattiego.Widać było że nie mogli się oni porozumieć między sobą i my to wykorzystaliśmy wygrywając skromnie 2-1.Jestem dumny z moich kolegów oraz sam z siebie.Oczywiście dziękuje też trenerowi.
Mówił-Floocari,piłkarz Parmy
« Ostatnia zmiana: Grudzień 31, 2011, 11:14:59 wysłana przez Santi6 »

Offline Konfas

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Visca El Barca !!!
« Odpowiedź #79 dnia: Grudzień 30, 2011, 22:33:36 »
no cóż, mecz był wyrównant, jednakże zwycięsko wyszli goście, którzy zwycięstwo zapewnili sobie w pierwszej połowie.
Dobry, przejrzysty opis, to mi się podoba

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #79 dnia: Grudzień 30, 2011, 22:33:36 »