Koleś! Jak nie wiesz jak się wszystko odbywa to nie pisz.
1. Emirates Cup to puchar rozgrywany na stadionie Emirates w Anglii.
2. Emirates Stadium - to obecny stadion Arsenalu Londyn, i to on jest organizatorem, a nie Milan.
3. Puchar się nazywa Emirates Cup, ale rozgrywany u Ciebie jest na San Siro. dziwne!
4. W pucharze Emirates Cup, zawsze grają tylko 4 drużyny.
5. Emirates Cup zawsze ma jedną angielską drużynę (tutaj: Arsenal FC) i reszta z poza Anglii.
buahhahahahah :d Wybacz, ale jak walisz już takie klopsy na wstępie, to kariera nie ma sensu.
W celu poprawienia, weź zmień nazwe turnieju na San Siro Cup, albo coś innego, bo śmieszne to jest.
Dobrze to ja podam swoje odpowiedzi
1.Tak masz racje ,ale to tylko gra .. Po drugie Milan ma także głównego sponsora np. na koszulkach Fly Emirates . Ma to dopiero od tego roku więc wszystko jest realne i może ulec zmianie ..
2.Emirates tak ,ale jest też firma Fly Emirates ,którą jak już napisałem Milan ma na koszulkach ...
3.No bo to nazwa też firmy Fly Emirates , więc według mnie to żadna przeszkoda . A nazwa Emirates Stadium wzięła się z firmy Fly Emirates .
4. Wiesz ośmieszasz mnie ,a sam wybacz piszesz głupoty [ bez obrazy
] W Emirates Cup grają Wisła,MU,Arsenal i Milan (więc cztery drużyny) ...
5.No może i tak ,ale przecież czy jest taki regulamin ( wiem ,że Glasgow Rangers nie jest z Anglii ,ale Anglia i Wielka Brytania to prawie to samo) . Rangers brał udział w Emirates Cup !
Więc Emirates Cup to turniej organizowany przez arabskie firmy lotnicze Fly Emirates !!!Więc dlaczego się ,ze mnie śmiejesz mogłeś się najpierw mnie spytać ,a nie zaraz krytykować !