Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 z nowym silnikiem?!
mateuszcwks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak maja zrobić grę dla słabej zintegrowanej grafiki?
To forum jest żałosne,cenzura jak w PRLU admini sa tu tylko po to żeby zarabiać kasę na tych bublach jakim ostatnio jest pes.
--- Koniec cytatu ---
zaciołes się? tylko umiesz słowo bubel? admini są i powinni być od tego żeby takiego właśnie bubla jak ty wywalić z tego forum, nie podoba się to nikt Cie tu nie trzyma, baj
gooose:
Jakby nie admini to można było by przeczytać za jakiego bubla się płaci kasę a tak wszystko przeciw pes leci do kosza zanim ktoś przeczyta żeby przypadkiem sprzedaż nie spadła.
Tej grze nowy silnik potrzebny jak umarłemu organka.Tej grze potrzebna jest poprawa bugów lagów i i zmiana calego online na nowoczesny a nie jakiś prymityw,w sumie pierwsza i ostatnia gra konami sieciowa wiec zrobić nie umieją.
FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJakby nie admini to można było by przeczytać za jakiego bubla się płaci kasę a tak wszystko przeciw pes leci do kosza zanim ktoś przeczyta żeby przypadkiem sprzedaż nie spadła.
--- Koniec cytatu ---
PES jak każda inna gra ma wady, bugi, błędy itd. Jak zapewne większość z was wiek, każdy "produkt" w tym przypadku grę można przedstawić w dobrym oraz złym świetle. Manipulowanie informacją to coś normalnego w tych czasach. Dlatego nie dziwie się adminowi, że usuwa posty pełne goryczy i rozpaczy dzieci, które by rozniosły to forum gdyby im pozwolić. Krytyka konstruktywna to nie krytykowanie wszystkiego na całej linii i zniechęcanie w tym przypadku do pesa innych.
Na forum o Fifie pewnie krytykujesz Fifę z całych sił.. na forum o sierotce marysi krytykujesz pewnie sierotkę marysię.
Skoro nazywasz pesa bublem to opuść to forum, przecież nikt cię tu nie chce z takim poglądami... prawda jest taka, że jesteś trolem podobnie jak longfly... wzywam was do opuszczenia tego forum.
Skoro sądzisz, że pes jest taki fee.. to podaj mi lepszą grę o piłce nożnej?
mpoesp:
Ale tutaj nikt nikogo nie zmusza do kupowania PESA. Każdy wie na co się pisze kupując tego "bubla".
Jednemu podoba się to drugiemu tamto. Ja wybrałem produkt Konami.
Odpuść...
longfly:
FlamingAwe ty już właśnie chyba dość natrolowałeś w poprzednich postach "prograczu" znający "haki" nie do pokonania....
Odpuść sobie ten ton bo nie jesteś nikim wiecej jak uzytkownikiem forum. Jeśli ja trolowałem co można powiedziec o tobie..
Nawigacja
[#] Następna strona