Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 z nowym silnikiem?!

<< < (28/34) > >>

gooose:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Na forum o Fifie pewnie krytykujesz Fifę z całych sił.. na forum o sierotce marysi krytykujesz pewnie sierotkę marysię.

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem co to forum fifa bo  nie słyszałem o takim.
Na forum powinny być opinie pozytywne i negatywne,tu negatywne są momentalnie usuwane.

CescFàb:
Niech lepiej zrobią lepsze strzały ;)

dealbrooklyn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPES jak każda inna gra ma wady, bugi, błędy itd. Jak zapewne większość z was wiek, każdy "produkt" w tym przypadku grę można przedstawić w dobrym oraz złym świetle. Manipulowanie informacją to coś normalnego w tych czasach. Dlatego nie dziwie się adminowi, że usuwa posty pełne goryczy i rozpaczy dzieci, które by rozniosły to forum gdyby im pozwolić. Krytyka konstruktywna to nie krytykowanie wszystkiego na całej linii i zniechęcanie w tym przypadku do pesa innych.
Na forum o Fifie pewnie krytykujesz Fifę z całych sił.. na forum o sierotce marysi krytykujesz pewnie sierotkę marysię.

Skoro nazywasz pesa bublem to opuść to forum, przecież nikt cię tu nie chce z takim poglądami... prawda jest taka, że jesteś trolem podobnie jak longfly... wzywam was do opuszczenia tego forum.

Skoro sądzisz, że pes jest taki fee.. to podaj mi lepszą grę o piłce nożnej?

--- Koniec cytatu ---

obiektywnie patrząc to FIFA póki co jest przed PES'em... Król dopiero się odbudowuje... PES12 zrobił duży krok w stronę fify... Jednak wciskanie gry za 100zł z taką ilością bugów jest kpiną z gracza... PES'a pamiętam od PSX i to były kopanki niesamowite... dużo bardziej wolę PES'a niż fifę ale obiektywnie patrząc to EA zaczęło robić to co robiło kiedyś konami...

gooose:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
obiektywnie patrząc to FIFA póki co jest przed PES'em... Król dopiero się odbudowuje... PES12 zrobił duży krok w stronę fify... Jednak wciskanie gry za 100zł z taką ilością bugów jest kpiną z gracza... PES'a pamiętam od PSX i to były kopanki niesamowite... dużo bardziej wolę PES'a niż fifę ale obiektywnie patrząc to EA zaczęło robić to co robiło kiedyś konami...

--- Koniec cytatu ---

Jestem tego samego zdania bo tez pamiętam pesa z wcześniejszych wydań,miałem przerwę co prawda kilka lat i gdy wpadł mi w ręce pes11  zagrałem i stwierdziłem co to ku***  ma być?

Artur 7:
tu się zgodze bugi z przechodzeniem ciał przez zawodników są prawie na każdej powtórce biorę daje replay i gdzie jest walka 2-3-4 zawodników o piłkę znajde tez ręke nogę czy głowę w drugim zawodniku no trochę przesada.... :-\ to tez mozna zauwazyc jak zawodnik prowadzi piłkę to ona czasem znajduję się w jego stopie czy jakims dziwnym sposobem przechodzi przez nią jak duch przez scianę a tu nagle jest z przodu... to bardzo wpływa na przypadkowość rozgrywki
REJESTRACJA lub LOGOWANIESkoro nazywasz pesa bublem to opuść to forum, przecież nikt cię tu nie chce z takim poglądami... wzywam was do opuszczenia tego forum.

--- Koniec cytatu ---
No wez nie osmieszaj sie juz jestes z komuny czy ze srednowiecza ::) ::) ::)

--- Cytuj ---Skoro sądzisz, że pes jest taki fee.. to podaj mi lepszą grę o piłce nożnej?
--- Koniec cytatu ---
jest taka jedna... a ogolnie z tą "fee" są razem we dwie... no więc wysil się geniuszu rozgryz ta zagadke i domysl sie o ktora chodzi

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej