Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 z nowym silnikiem?!

<< < (29/34) > >>

willerod9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtu się zgodze bugi z przechodzeniem ciał przez zawodników są prawie na każdej powtórce biorę daje replay i gdzie jest walka 2-3-4 zawodników o piłkę znajde tez ręke nogę czy głowę w drugim zawodniku no trochę przesada.... :-\

--- Koniec cytatu ---

często zdarza się, że jeden zadwonik wjeżdża drugiemu wślizgiem, a na replayu widać, że wjechał mu " sprężonym powietrzem" które tak zgęstniało, że dało się o nie potknąć. Oczywiście są też bugi takie jak piłka, która na linii bramkowej odbija się od niewidzialnej ściany pół metra od bramkarza.

Douglas:
bugi w pesie zawsze będą, niewiadomo jaki to bedzie silnik

kokus98:
No niestety zgadzam się z Douglas. A co do bugów-naprawdę jest taki bug,że wjeżdżasz komuś w ciało i przenikasz.. pierwsze słyszę, ale mniejsza z tym. Pozdrawiam

FlamingAwe:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Jednak wciskanie gry za 100zł z taką ilością bugów jest kpiną z gracza...

--- Koniec cytatu ---

Widzę, że mówisz o cenach w wersji na PC. PES to jest jedna z nielicznych gier, która jest warta 100 zł.

Nabici w butelkę mogą czuć się osoby posiadające konsole PS3, Xbox360, 3DS ta niekiedy cena jest dwa razy większa ! i sięga nawet 200 zł. Konsolowcy dopiero mogą czuć się nabici w butelkę aby płacić tak duże pieniądze za grę. Ja nie zarabiam nawet średniej krajowej, mam ledwie 2 000 zł co miesiąc do ręki, biorąc pod uwagę fakt, że jeszcze kilka wiosenek i będę miał 30 na karku to mało, nawet z własnościowym mieszkaniem. Na same miesięczne opłaty za podstawowe rzeczy czynsz, karta miejska, rachunek telefoniczny, internet itd wydaje ok 1000 zł. Do tego trzeba coś jeść aby żyć. Żyjąc skromnie w stolicy ciężko się z tego utrzymać, więc te 200 zł musiał bym dwa trzy miesiące oszczędzać. 100 zł jak bym zacisnął pasa to jeden miesiąc : )

SlaveQ85:
FlamingAwe zgadzam się z Tobą tez mieszkam w stolicy i jest bardzo krucho, ja do tego wynajmuję mieszkanie i na prawdę jest ciężko wydać kaskę na grę a w dodatku jeszcze zostać oszukanym.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej