No i pięknie, wygrałeś z bardzo mocną i w dodatku bogatą drużyną
Dałeś szansę kilku młodym, szansę wykorzystal zwłaszcza Kostrzewa. Jesteście w bardzo wysokiej formie i z niecierpliwością czekam na inaugurację rozgrywek ligowych. Podoba mi się ofensywna gra Twojej drużyny. Co ciekawe gracie bez skrzydłowych, więc rozumiem, że większość akcji przeprowadzana jest środkiem. Transfer były konieczne, czasem trzeba pozbyć się niepotrzebnego "chłamu", który zajmuje tylko niepotrzebnie miejsce w składzie.
@kmiron gdzieś to napisałeś, może jesteś do tego piłkarza uprzedzony, ale ja Ci odpowiem dlaczego go ściągnąłem Tadić wyleciał na prawie cały sezon, potem Wiśniewski na 4 tygodnie, no i Benson na 1 tydzień, do Sazankou nie byłem przekonany gra mi się nim słabo ( ale coraz lepiej), więc potrzebowałem rezerwowego napastnika, bo bałem się, że wypadną kolejni i nie będę miał kim grać A teraz jak jakiś zawodnik dobrze się rozwinął i obecnie złapał wysoką formę więc czemu na niego nie stawiać Pewno każdy menedżer by tak zrobił Ja tam nie mam sentymentów do zawodników Słaba forma? Nie idzie Ci gra? Won na ławkę, albo na trybuny Nazwiska nie grają
Ok, to oczywiście Twoja sprawa, ale irytuje mnie, że w dosłownie każdej karierze polskim klubem pojawia się Kobylański, mimo, że nie zgodziłby się na transfer do żadnego klubu z naszego kraju, a interesują się nim kluby Bundesligi i DFB...