Dział Ogólny > PES 2012
Konami chce wiedzieć, co myślicie o PES 2012
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEi z tym zdaniem zgodzę się w 100% !!!
Jeżeli zobaczą że gracze cienko oceniają ich produkt to zmusi ich to do sporych zmian. A gdy oceny będą dobre... to w myśl filozofii okresu przednaukowego w starożytności "po co poprawiać coś co dobrze działa"
--- Koniec cytatu ---
ocenianie gry jako bardzo złej sprawi, że KONAMI oceni ankiety jako nieprzydatne ponieważ pisane przez fanów FIFY, którzy chcą wyśmiać PESa ;]
Nie można tak pisać jak wy chcecie.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtak sie zastanawiam deimian7 czy w tego samego pesa gramy :D
jesli mowisz ze swietnie bronia to co powiesz na takie bramki jak te ??
takich bramek jest na necie tysiace a ja osobiscie w co drugim meczu widze jak bramkarz wposci jakas szmate ;/
ocenilem prace bramkarzy na 1 bo to co oni wyprawiaja jest karygodne ich interwencje i zachowania sa jednymi z
najgorszych w calej serii pro evo niestety...
--- Koniec cytatu ---
Ja większych zastrzeżeń do bramkarzy też nie mam. Ich największą wadą jest gra na przedpolu jedynie bo biegną w idealnej linii prostej do napastnika a powinni lekko zachodzić aby nie dać się bokiem wyprzedzić. Jak ludzie grają offline na poziomie EASY to się dziwicie, że bramkarze bronią jak lamy??
A i jeszcze panowie to jest gra :/ patrzycie kiedyś na mecze w TV?? Widzicie co wyrabia chociażby Szczęsny na przedpolu??? Co wy chcecie aby bramkarze mieli skuteczność 100%???
longfly:
asysty asystami ale gdyby ta opcja byla zabrana a orginalnie ustawiona na 2 czy 3 nikt by nie zwracal na to uwagi. Moze jak juz maja byc to lepiej zamiast 5 stopni zrobic 3. A co do pada za 70 dyszek to nigdy w zyciu bo ile pad by nie kosztował i tak pierwsze co sie w nim kopie to gumowe podkladki wewnatrz od krzyzaka bądz przyciskow ;D a mam z tym spore doświadczenie wiec jakby po pol roku mial siasc albo krocej to bym chyba sie pocial . a tak owszem siada ale pad za 4 dyszki gora;p
Mysle ze te asysty podania tez sa zle zrobione powinny raczej pomagac w podawaniu a nie tak ze naladuje sie pelna moc podania a to nic nie daje bo komputer poda do najblizszego. to utrudnia dlugie podawanie na dobieg samym iksem.
i niech zrobia fajne murawy niszczace sie z kaluzami od deszczu sniegiem nawet mgla lub dymem z rac ;)
Artur 7:
mam to samo zdanie co haker, kdetys KapRal i Lukaszeq. gram na pass suport 0 a wszystkie 4 asysty mam na off. jestem za tym aby gracz z ktorym gram pokazal co tak naprawde potrafi a nie to co odwala za niego automat - nawet nie pomyslicie z jaka sila podac i jak wychylic galke zeby pilka trafila tam gdzie chcecie.. no ale to gadanie o tym ze tak wolicie grac - nie.. tak jest latwiej wiecie o tym... domyslacie sie cobyscie pokazali bez asyst w pinponga Barca by sie juz nie pogralo.. to moje zdanie w nast. tyg wbijam na pesleague i z przyjemnoscia zagram mecza z hakerem kdetysem KapRalem czy Lukaszqiem ;D ;) bo wole zagrac z "prawdziwym zawodnikiem" a nie pol automatem... ::)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKtoś chce łatwo grać ładne akcje tworzyć, piękne gole strzelać z dużą łatwością już w pierwszym rozegranym w życiu meczu - Grajcie w fifę
Kto chce się potrudzić, pokombinować by coś ugrać i potrzebować treningu by osiągnąć jakiś poziom - PES bez asyst.
--- Koniec cytatu ---
tu sie niestety bardzo mylisz. w fifie po wylaczeniu wszystkich wspomagan gwarantuje ze nowicjusz nie wyjdzie z akcja za wlasna polowe.. asysty w fifce sa juz od paru lat i sa bardzo rozbudowane bardziej niz w pesie i gra bez nich jest w chuy trudna
REJESTRACJA lub LOGOWANIEocenianie gry jako bardzo złej sprawi, że KONAMI oceni ankiety jako nieprzydatne ponieważ pisane przez fanów FIFY, którzy chcą wyśmiać PESa ;]
Nie można tak pisać jak wy chcecie.
--- Koniec cytatu ---
mam nadzieje ze to tylko zart... komuna sie juz dawno skonczyla a ludzie ktorzy siedza w pesie juz dlugo, wiedza ze od 6 nie czuja juz tego samego...
longfly:
ty juz artur 7 nie kombinuj ja na 2 stopniach asyst gram bo na gre galka przesiadac sie nie zamierzam i nie wiem czemu sie zalisz teoretycznie powinienes byc lepszy dzieki grom bez asyst nawet od kogos kto ma to powlączane
haker1983:
czego wy tak sie tych gałek boicie? :P
Nawigacja
[#] Następna strona