Dział Ogólny > PES 2012
Konami chce wiedzieć, co myślicie o PES 2012
haker1983:
zle porownanie kolego, ale co ja bede tutaj mowil gram w lidze czy tu czy w innej i mecz na pass0 wyglada duzo realniej i bardziej zroznicowany, szczegolnie nie ma schematów. Jak widze jak co niektorzy graja schematem i nie potrafia wygrac..... nie bede komentował raczej.
Pozdro.
Mrkuba:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESzukałem najwazniejszego pytania: PASS SUPPORT. Napisałem aby tą funkcje ujednocili dla wszysktich czyli dac 0 :) Wtedy nie bedzie zadnych watpliwosci i kazdy bedzie zmuszony grac typowo jak dla PESa, czyli profesjonalnie i szczegolnie według swoich mozliwoscie i czucia gałeczek i kciuków. Pozdro.
--- Koniec cytatu ---
napisałem to samo
Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Może i dużo osób tego nie wypełni ale raczej wszyscy wiedzą jak grają bramkarze w tym pesie i zapewne to tam będą najgorsze oceny. Umiejętności dałem na najgorsze, animacje na ciut wyżej.
--- Koniec cytatu ---
Nie przesadzajmy. Dla mnie naprawdę nieźle bronią bramkarze. W skali 1-5 dałem 4 - na pewno nie zasługują na 1.
kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie przesadzajmy. Dla mnie naprawdę nieźle bronią bramkarze. W skali 1-5 dałem 4 - na pewno nie zasługują na 1.
--- Koniec cytatu ---
Z tym bronieniem to zdania są podzielone (jak ze wszystkim) - ale trzeba przyznać, że przy sam na sam to bramkarze są ułomni. A przy wychodzeniu do piłki czasami nie w stronę piłki a gdzieś obok i zostawianie pustej bramki. Do strzałów z dystansu ich poprawili, a właściwie utrudnili strzelanie z dystansu zamiast poprawiać bramkarzy, także brakarze słabi, chociaż za całokształt dałem im 3.
Brakuje mi w tym Pesie w ataku aspektu wychodzenia kilku zawodników. Można dać tylko jednego gracza analogiem do wychodzenia, przydałoby się żeby kilku wychodziło, wtedy prawdziwe zamieszanie można by tworzyć, ryzykowne ale możliwość powinna być
ignass:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie przesadzajmy. Dla mnie naprawdę nieźle bronią bramkarze. W skali 1-5 dałem 4 - na pewno nie zasługują na 1.
--- Koniec cytatu ---
To co bramkarze robia w tej edycji zasluguje o pomste do nieba wystarczy tylko ze przy grze jeden na jednego stoja jak slupy i dltego dalem 1 a tych bledow jest duzo wiecej oceniajcie slabo ta gre to moze cos poprawia skosno okie dziwolagi w nastepnej serii kopanki od konami
Nawigacja
[#] Następna strona