Nowe kolorki, wielkość sygnaturek itd...Czy to ma naprawdę tak duże znaczenie? Ja bym sobie życzył przede wszystkim odrobinę większej aktywności modów...Fajnie, że forum jest popularne, masa userów i gości...Niestety wiąże się to równocześnie z mnóstwem niepotrzebnie zadawanych pytań, zakładaniem bezsensownych wątków, spamu...A już szczytem są sytuacje gdzie ktoś prosi o jakąś pomoc a dostaje odpowiedź w stylu "sorry-nie wiem jak to zrobić-ale jak bym wiedział to bym ci pomógł"... Bolą błędy ortograficzne, nieznajomość regulaminu, lenistwo - gdzie ludziom nie chce się przeczytać dwóch, trzech stron tematu. Mam również wrażenie, że na tym naszym forum powstaje coraz mniej dodatków. Wydaje mi się, że "tworzących" jest margines, góra-może jakieś 10% a reszta zajmuje się komentowaniem, udzielaniem rad, zadawaniem pytań-gorzej, że te komentarze, rady i pytania często mają mało wspólnego z tematami których podobno dotyczą...Myślę, że w tym przypadku właśnie popularność forum wiąże się z jego poziomem - niestety z roku na rok niższym...