Nie chcę reklamować tutaj tej strony, ponieważ jest dla mnie konkurencją (dla mojej strony), ale mogę podać wam kategorię, które mogłyby znaleźć się w naszym głosowaniu.
Użytkownik Roku (główna nagroda; możliwość wyboru koloru nicka)
Ulubiony Użytkownik (taki, który zawsze pomoże, można z nim pogadać itd. wiecie o co chodzi)
Najzabawniejszy Użytkownik (chyba wiadomo o co chodzi)
Wirtuoz Słowa (czyli taki, który pisze, zawsze poprawną polszczyzną, przemyśli zawsze swój post przed dodaniem i te sprawy)
Najciekawszy Użytkownik (taki, którego chcielibyśmy spotkać w realnym świecie, który zaintrygował nas najbardziej swoim charakterem itp.)
Patchmaker Roku (wiadomo)
Karierowicz Roku (wiadomo)
Spamer Roku (czyli taki co pisze posty bez opętania, ale nie chodzi o jechanie po kimś, ale takie żartobliwe potraktowanie tej kategorii, czyli ten kto pisze dużo postów ogólnie)
Debiut Roku (ten, kto "wbił" się w forum, który został polubiony przez użytkownik, ale oczywiście w tej kategorii mogą brać udział tylko ci co zarejestrowali się w danym roku na forum)
Najbardziej Irytujący Użytkownik (taki, który nas denerwuje i w ogóle; ma być to przestroga dla tego user'a i zrozumienie, że źle postępuje, ale nie jakiekolwiek jechanie po użytkowniku, tylko kulturalne zagłosowanie na danego usera jako ostrzeżenie dla niego)
Każdy oczywiście dostaje swoją rangę na forum (np. Karierowicz Roku 2011,2012,2013...). Jak macie swoje pomysły odnośnie kategorii to piszcie.
A co wg. sądzicie o moim pomyśle?
EDIT: Myślę, że mój poprzedni post można by było potraktować jako takie małe podsumowanie tego co tutaj wymyśliliśmy i powiedźcie mi co o tym wszystkim sądzicie, a głównie administracja. Wydaje mi się, że wszystkie pomysły, które zamieściłem w swoim poście są trafne (w sumie sami je wymyśliliście) i powinny przejść u administracji pod warunkiem, że sami się z nimi zgodzicie.