Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Zmiany na forum.pesleague.pl || Zapraszam do ANKIETY.
Matip125':
Co do wygladu forum to temat byl walkowany piec miliardow razy, a odpowiedz jedna i ta sama ZMIANY WYGLADU FORUM NIE BEDZIE, to pierwsze...
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Jeżeli chodzi o rangi to takie:
- Grafikmaker (logosy, sygnatury itp.)
- Patchmaker
- Bootmaker
- Facemaker
- Ballmaker
- Kitsmaker.
Czyli takie podstawowe, bez szczegółów :).
--- Koniec cytatu ---
Jak sobie to wyobrazasz?
Jak powstana takie rangi, to nagle kazdy bedzie patchmackerem, facemakerem itd. tylko po to zeby otrzymac range.
I co jednemu bedzie przydzielone drugiemu nie piatemu tak itd?
I pozniej zas bedzie "draka" dlaczego on ma a ja nie? Moderator/administrator beee bo mnie nie lubi a jego lubi jemu dal a mi nie
Gdyby wszystko bylo takie proste jak "WAM" sie wydaje :(
pawlodar_10:
A co w tym trudnego? (odchodząc od tematu zmiany layoutu, bo z tym jest trochę zachodu). Wystarczy określić jasne zasady, których tutaj wyraźnie brakuje.
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA co w tym trudnego? (odchodząc od tematu zmiany layoutu, bo z tym jest trochę zachodu)
--- Koniec cytatu ---
Z rangami?
W tym problem ze 80% nagle bedzie jakimis patchmackerami i co kazdemu bedziemy dawac range?
Mathi:
To najlepiej jakby było tak jak teraz ? (pytanie kierowane do Matipa).
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZ rangami?
W tym problem ze 80% nagle bedzie jakimis patchmackerami i co kazdemu bedziemy dawac range?
--- Koniec cytatu ---
Trzeba dać temu któremu się zasłuży (tzn. ktoś zrobi jakiegoś patcha i będzie mieć dużo pozytywnych ocen to taka ranga mu się należy).
pawlodar_10:
Jak pisałem, trzeba określić jasne zasady przyznawania rang i nie będzie problemu. Do tego system ostrzeżeń i funkcja podziękuj. Od czasu do czasu różne konkursy, żeby nie było sztywno i będzie OK.
Nawigacja
[#] Następna strona